perjantai 8. kesäkuuta 2012

Tv-tärppejä

Teeveessä on menossa parikin lihavuuteen liittyvää sarjaa.

Yle Teemalla neliosainen Tiededokumentti: Lihavaakin Lihavampi

Lihavaakin lihavampi on neliosainen sarja, jossa ylipainoiset nuoret britit tutustuvat maailman ylipainoisimpiin maihin: USA:han, Argentiinaan, Kreikkaan ja Kuwaitiin. Matkalaiset asettuvat asumaan itseäänkin lihavampien ihmisten luo syömään ja elämään heidän tavoillaan. Samalla he saavat käsityksen siitä, miksi juuri nämä maat ovat nopeimmin ylipainoistuvia koko maailmassa. Mutta sitäkin mieleenjäävämpiä ovat kokemukset, jotka kertovat armottomalla tavalla siitä, miten hengenvaarallinen sairaus ylipaino on. Antavatko järkytykset pontta elämäntapojen parantamiseen vai unohtavatko nuoret matkailijat kokemansa ja palaavat vanhaan elämäänsä? (Lähde ja kuva: Juttuarkisto)
Torstaisin Yle Teemalla klo 21, uusinta lauantaisin sekä Yle Areenassa Jakso 1(näkyvyysaika 7pvä)

*****

Ja tietenkin Suurin Pudottaja Maikkarilta joka arkipäivä klo 18! Jaksot katsottavissa jälkikäteen myös Katsomossa!

Ensimmäiset jaksot on tullut katsottua nyt juurikin tuolta Katsomon kautta. Kotona ollessa tallentuvat boxille. Ihan mielenkiintoisia ihmisiä on sarjaan löydetty. Mietin vaan, että missä kulkee se raja kun vuosi vuoden perään kilpailijat ovat isompia ja isompia? Ei yli 200kg painoista ihmistä niin vain laihdutetakaan katsojia tyydyttävään timmikuntoon vaikka niin älyttömästi laihtuisivatkin. Ennätyslaihduttaja-naisista Ashley Johnston (couples3), alkupaino 170kg, on tiputtanut kauden aikana 83kg eli jäljelle jää laihdutettavaa edelleen, jos haetaan yli 200 kiloisesta timmiä tyttöä. Mutta olivat ne muutkin aika isoja tällä kasikaudella, varsinkin miehet.

iive

ps. Tv:tä katsellessa on muuten hyvä tehdä muutakin kuin mököttää siellä sohvalla. Jos muuten on ollut aktivitettia niin ainakin venytellä kannattaa. Venyttelyohjeita ja vinkkejä löytyy muuten Venyttely-postauksestani TÄÄLTÄ :) ja lisää ajatuksia sekä vinkkejä venyttelystä löytyy myös Venyttely-tunnisteen avulla.

Ja ainahan voi aloittaa vaikka tällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)