lauantai 21. heinäkuuta 2012

Olen vätys

Aikalailla on tupannut viime päivinä väsyttämään. Harjun reilun vitosen maastolenkki oli ehkäpä liian rankka tai sitten tämä ukkostaa-ei ukkosta-ukkostaa ilma? Toisaalta hektiset iltavuorotkin vievät voimia ja en muutenkaan ole oikein aamuihminen noiden liikuntojen kanssa. Ihan makaamiseksi ei onneksi aamut ole menneet vaan on tullut touhuttua kotona sitten kaikenlaista kotihommaa ja ulkoiltua Lintusen kanssa, joka oppi viimein polkemaan sillä polkupyörällään ja potkuttelemaan potkulaudalla.

Pää soimaa, että nyt lenkille, jumpalle, ihan mitä vaan. Mutta nyt saa "järjen"ääni olla hiljaa ja kuuntelen mitä keho sanoo. Ja sehän sanoo, että -Nyt hei Peace, Rauhaa!

Ensi viikon alkuun on suunniteltu kesän ainoa virallinen kesälomareissu. Suuntaamme Ikaalisiin kylpylään, kyläilemään TiTi-Nallen luokse ja mitä nyt sitten keksitäänkään. Ajatuksissa olisi ainakin pysähtyä Frantsilan Yrttitilan Kehäkukka-myymälässä Hämeenkyrössä.

frantsila.com

Muuten pyhitetään päivät lomalle ja pyritään siihen, että loma RENTOUTTAA ja VIRKISTÄÄ eikä väsytä entisestään. Jos vähän tuhlaisi ja kävisi jossain kylpylän hieronnassa tms. Urkkakamat otetaan kyllä mukaan, sillä liikunnallista lomaa on kuitenkin tarkoitus viettää. Ainakin ryhmäliikuntatunti-kalenteri näytti kylpylässä ihan kivalle ;D

Muu perhe suuntaa viemään koiruuksia myös lomalle ja minä taidan iskeä rentoutus-jooga DVD:n soittimeen. Taidan juuri ehtiä joogata ohjelman läpi ennen töihin lähtöä.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

iive

4 kommenttia:

 1. välillä on hyvä ottaa pientä eroa liikuntaankin. Miula on itseasias menossa melko laiska viikko, ylläri yövuoro sotki kaikki kuviot, etenkin kun en ole vuoteen valvonut, joten kroppahan kiittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottapa puhut!
   Liikunta ei saa olla pakkopullaa vaan siitä pitää nauttia :) ja niinpä kun aamulla joogasi ja kävi illan töissä, niin mielipä halasi pikkulenkille. Juoksin siis auringonlaskuun <3 Se tuli sydämestä tämä halu liikkua. Kyllä nyt nukuttaa ja kiva mennä aamuvuoroon.

   Poista
  2. Älä soimaa itseäsi vaan anna kropan kertoa.
   Liikunnan pitää olla ihanaa, ei pakkopullaa!
   Ja silloin se halu liikkua on ihan parasta kun se kumpuaa syvältä sydämestä ja pulputtaa kutkuttavasti :D

   Oih, ihania lomasuunnitelmia teillä. Itsekin olen käynyt Frantsilan Kehäkukka-myymälässä, paljon ihania tuotteita, vaikkakin osa aika arvokkaita. Toisaalta kuitenkin ovat aika pitkälle luomua ja luonnon omista antimista valmistettuja. Itse nautin Tuutu-nimisestä yrttiteestä iltaisin, se rauhoitti mukavasti.Sitä pitäisikin taasen hommata.

   Ihanaa lomaa Iive ja koko perhe :D:D

   Poista
  3. Itse olen ollut Frantsilassa leirillä lapsena, joten tuttua on firman tuotteet ja palvelut. Tuota Kehäkukkamyymälää ei silloin tainnut olla? Tai sitten en sitä muista kun me oleilimme siellä itse tilalla.

   Frantsilan tuotteet ovat kieltämättä hinnakkaita, mutta luomua, luonnollista ja suomalaista, joten... jos sopiva sattuu kohdalle niin kukkaronnyörit aukee tältäkin pihistiltä ;D Frantsilan yrttiteet ovat aivan parasta <3 Ne maistuu lapsuudelle ja onnelle.

   Poista

Kiitos :)