sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Tehoviikko

Tältä viikolta HeiaHeia näyttää melkoisia liikunta"määriä". 20 tuntia ja 19 "treeniä". No en kyllä tiedä laskeeko tuo nyt sen merkatun hieronnankin sinne tunteihin? Korkeaa tuntimäärää selittää myös se, että tällä kalenteriviikolla oli vain kaksi työpäivää. Lomapäiviä oli kolme ja nyt mukavan tehokkaat kaksi vapaapäivää.

Liikunta on tällä viikolla ehdottomasti painottunut kehonhuoltoon. Venyttelyä on ollut ainakin tunnin päivässä ja nyt viikonloppuna olen palannut joogan pariin. Joogaan youtuben avulla ja lähinnä on tullut tehtyä noita YogaYakin videoita. Tuolla on mielestäni ollut kaikista parhaimmat jooga-lessonit ja tunteja löytyy erilaisiin tarpeisiin, hellempää, rentouttavaa tai rankempaa.

Muuten on tullut käveltyä mm. Ähtärissä ja luontopolulla, sekä hoidettua kasvimaata. Maanantaina kävin juoksemassa pienen kovemman sykkeen lenkin ja nyt lopetin myös viikon juoksutreeniin. Juoksin uimarannalle minne myös perhe tuli ja pääsin nyt viimein oikeasti sinne järveen asti uimaan.

Vaaka näytti yllättäen taas pudotusta vaikka Ikaalisissa hotelliaamiainen tuntui pistävän koko ruuansulatusjärjestelmän täydelliseen epätasapainoon. Onneksi olotila alkaa pikkuhiljaa kohentua eikä vatsa tunnu enää järkyttävältä heliumilmapallolta.

Ensi viikolla elämä tasapainottuukin silleen kivasti kun tiedossa on vain yksi vapaapäivä koko viikolle, mieskin aloittelee loman jälkeen töitä pikkuhiljaa ja Jyväskylän Suurajot alkavat. Minua ei nyt ralleihin kovin helposti saa, mutta perheeseen ja elämään se vaikuttaa mm. työmatkat pitenevät kivasti kun on ruuhkaa.

Nii ja kohta mun rakas Lintunen täyttää 3-vuotta <3 Sitten olisi sitä kakkua tehtävä ja semmoista... edellisten synttäreiden aikaan on ollut aika hyvä liikunta ja syömisdraivi päällä, joka on kosahtanut näihin synttäreihin. Katsotaan kuinka tänä vuonna käy? Toisaalta kun tietää vaaranpaikan olevan lähellä niin voisi miettiä edellisiltä vuosilta mitä kävi ja miksi?

Ihanaa viikkoa kaikille! Täällä taidetaan pitää vähän hiljaiseloa blogimaailmasta (tai sitten ei). Katsotaan nyt ;)

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)