sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Venyy, venyy!

Tänä vuonna olen harjoittanut venyttelyä enemmän kuin koskaan.
Tunnollisesti olen käynyt läpi erilaisia ohjeita, ohjelmia ja tapoja venytellä. Siltikin olen jäykkä, niin jäykkä!


Tänä aamuna aloin miettimään, että entäs jos vika onkin meidän sängyssä? Alkaahan nuo patjat jo olla aika iäkkäätkin, joten eivät ole ehkä tosiaan mitkään parhaat. Surffailua siis netissä ja voi luoja, että nuo patjat maksaa!
Kai se on syksyllä nyörejä auottava ja marssittava kiltisti patjakauppaan. Ei tätä rautakanki-oloa kestä enää! Vinkkejä hyvistä ostospaikoista otetaan vastaan :)

Lähden siis tunnin venyttelyn jälkeen koisimaan surkeelle patjalleni 
herätäkseni taas aivan yhtä jäykkiksenä kuin ennen venyttelyä :(

iive

ps. loppuun ihania kisuja

Kuvat via weheartit.com
 

4 kommenttia:

 1. Mulla on kans ollut niskat aivan jumissa viime aikoina, vaikka mitä tekisin. En aiemmin ajatellutkaan, että meidän kulahtanut runkopatja vois olla siihen syynä. Samoin pitäis kaivella kuvetta ja ostaa uusi. Kallista puuhaa todellakin!
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en keksi enää mitään muuta syytä miksi näin aina käy. Tyynyt yms. on vaihdettu parempiin ja siltikin jumittaa. Nyt olen venytellyt päivittäin vähintään sen tunnin verran, monesti enemmänkin. Silti todella jäykkä olo aamuisin.
   Ei voi johtua muusta... googlailun perusteella taidan tällä hetkellä tyytyä Ikean patjoihin ja vaihtaa ne parin vuoden päästä parempiin. Näyttäisi siltikin rahapussi kevenevän yli 300e verran :(

   Poista
 2. Täällä toinen jäykkis, kun ei taivu niin ei taivu. Ja moni ei oikeesti ymmärrä sitä miten voikin olla näin jäykkä. Ihan sama venyttelenkö vaiko enkö, lopputulos on sama, pöh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie olen joskus ollut ihan notkeakin. Nyt vaan viimeaikoina kovasti on ruennut jumittamaan eikä venyttely-tavoitteet oikein tunnu täyttyvän. Vai alkaakohan mulla ikä painamaan ;D

   Poista

Kiitos :)