torstai 23. elokuuta 2012

Hierojalla

Kävin taas hierojalla, hyvin edistyy tämä hyvinvointiprojektini!

Tällä kertaa hierottavana olivat jalat ja lantion seutu. Ja täytyy kyllä sanoa, että sattui aivan hirveästi kun hermoratoja ja lihasjumituksia aukaistiin. Mutta olipa se kivun väärtikin, sillä nyt jaloissa on todella miellyttävä vapautunut tunne.
HeiaHeia kaverit tietävätkin meikäläisen venyttelevän päivittäin n.½-1h, mutta sekään ei auta jos pahempia jumeja pääsee treeneissä tai työssä tapahtumaan. Hyvä hieroja osaa tulkita asiakasta ja niinpä tämäkin hieroja osasi mm. kertoa minulle pelkän jumituskohdan perusteella, että liikkuessani nilkka kallistuu sisälle päin ja erityisesti vasen pahemmin. No itsehän tuon jo tiesinkin, mutta kertoi hierojasta aika paljon, sillä olin hänen luonaan toista kertaa.

Flunssa jyllää edelleen ikävästi. Eilen oli pahin päivä ja tänään pyysin itselleni lyhennettyä työpäivää jotta saisin hieman levähtää. Sopivasti flunssan kourissa voi nyt odotella uutta SportsDirectin pakettia saapuvaksi ja jännittää ovatko tilatut lenkkarit sopivat vai eivät.
Suomessa kyseiset kengät maksavat alennuksessakin yli 100e ja tuolta tilattuna 33e! Mutta ikinähän ei voi tietää jos tilauksessa on tullut joku moka tms. mutta toivotaan että tulee hyvät kengät.

Viikko on jo puolessa välissä ja viikonloppu tulla kolkuttaa. Mihin tämä alkuviikko oikein hävisi?
iive

4 kommenttia:

 1. Just lenkillä käydessä mietin että pitäisi hierojalla käydä. Jalat melkoisen jumissa ja luulen, että kun ensi viikolla työmaa kutsuu niin selkä varmasti huutaa armoa. Toivottavasti pian paranet ja lenkkarilähetys saapuu perille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieronta on kyllä nannaa vaikka se toisinaan sattuukin. Tarpeeksi kun jumiin menee niin itsehoidosta on valitettavan vähän apua. Töissäkin ja juostessa jaksaa mukavammin kun pääsee lihakset tekemään kunnolla töitä!

   Poista
 2. Ohoh, sulla on hyvä hieroja. :) Itse olen nyt käynyt kerran vähän huonommalla, mutta ajattelin antaa toisenkin mahdollisuuden. Jos ei ala tuntua hyvältä, niin vaihdan paikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo hieroja onkin kyllä tosi hyvä, vasta kaksi kertaa olen tuolla tosiaan käynyt ja aion käydä jatkossakin (sori työkaveri kun varastin sun hierojan ;D )
   Nyt hieronta sattuu vielä kovasti, mutta kun ahkeraan käy niin rupeaa olemaan vähän helpompaa. Sitä paitsi on sellainen tyyppi, että voi rauhassa kiljua ja kirota jos sattuu :D

   Poista

Kiitos :)