sunnuntai 5. elokuuta 2012

Just weekend

Voi sentään,
olipas aikamoinen viikonloppu.

Oltiin kahdestaan Lintusen kanssa koko viikonloppu, niska ja käsi kipuilivat kilpaa yhdessä superaktiivisen lapsen kanssa huomiosta. Niinpä on sitten tullut vähän käveltyä, sillä se kun nyt tuntuu olevan ainoa olomuoto ettei särje.

Onneksi sateen sijasta saimmekin koko viikonlopuksi aivan mahtavan sään. Aurinko ja lämpö hellivät. Oli hyvä päästä ulos eikä tarvinnut kärvistellä sisällä.

Eilen käveltiin aamupäivällä ainakin kaksi-kolme tuntia ja illalla toiset samanmoiset sekä Lintunen pulahti uimaan järveen kun sattumalta löydettiin aivan mahtava luonnon uimaranta (on kuulemma aika suosittukin vaikka sinne ei pääse autolla).

Tänään aamu vierähti askarrellen, sillä neidin yölliset kauhukohtaukset ovat katkoneet öitä (mistähän nekin nyt oikein ilmestyivät?) eikä niskakaan kovin hyvin antanut nukkua lääkkeistä huolimatta, väsytti.
Mutta kun vihdoin kun mies saapui reissultansa kotiin, ampaisin minä metsään. Kävin uudestaan tuolla samassa uimarantapaikassa ja nyt tutkiskelin maastoa hieman enemmän. Kolmen maissa iltapäivällä lähdin ja kahdeksan aikaan kotiuduin. Kilometrejä kertyi varmaan aikalailla vaikkakin tahti oli erittäin rauhallinen, sekä menihän autolla ajoonkin aikaa. Harmi kun en hoksannut ottaa Garminia mukaan. Metsässä kun kilometrejä kertyy yllättävän nopeasti eikä niitä voi jälkeenpäin googlella laskea :D
Kilometrejä tärkeämpää oli kuitenkin hyvä olo ja rauha mitä metsässä sain kokea, sekä hetki omaa yksinäistä aikaa hiljaisuudessa. Lääkkeetkin alkavat tepsimään eikä niska tunnu enää niin aralta. Kyllä se tästä taas <3

Ruokailut ovat sujuneet mainiosti torstain karkkipäivää lukuunottamatta. Silloin söin karkkia ihan vain suruuni ja ketutukseen, enkä silloinkaan paljoa. Silti tuntuu hieman turvonneelta, voihan nuo lääkkeetkin jotenkin vaikuttaa asiaan? No se nähdään huomenna vaa'alla.

Toivottavasti sinulla oli hyvä ja aurinkoinen viikonloppu :)

iive

2 kommenttia:

 1. Toivottavasti kipuilut häviää pian. Ihana löytö tuo ranta! Voi kun itsekin pääsisi joskus tuollaiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ranta ON mielettömän upea. Ei ihme että sen nimi on Golden Beach :D kuulemma.
   Aiemmin olen käynyt samalla rantaviivalla, mutta pari kilometriä kauempana, se on ollut tähän mennessä se ihanin paikka. Toisaalta on kyllä vieläkin, sillä siellä on mäntyjä mitä Golden Beachilla ei niin ole.

   Poista

Kiitos :)