tiistai 21. elokuuta 2012

Keuhkoihin muuttanut flunssa

Hö,
luulin jo parantuvani mokomasta pöpöstä ihan noin vain, mutta sinnehän se hujahti keuhkoputkiin ja keuhkoihin mokoma. Hengitys vaan vinkuu ja ahdistaa ja astmakiekkoa saa vetää urakalla.

Näissä tilanteissa olen erityisesti ikionnellinen siitä, että vuonna 2008 lopetin tupakoinnin stop tykkänään. Olisihan se pitänyt hetken perästä lopettaa raskauden myötä, mutta ainakin näin se oli todellinen halu lopettaa ja sillä tiellä ollaan tosiaankin edelleen.
Yksi ihanin asia maailmassa olisi myös että tuo minun armaanikin lopettaisi käryttelyn, mutta se on hänen asiansa se.
Haluaisin vain hänellekin suoda sen onnen tunteen minkä tupakasta irti pääseminen tuo, mahtava fiilis vieläkin kun asiaa miettii!

via weheartit

Mutta miten flunssa ja tupakka nyt liittyivät yhteen? No siten, että silloin ennen sain jokaisesta flunssasta vähintään keuhkoputken tulehduksen ja muutaman keuhkokuumeenkin. Ajatelkaa parikymppisenä tyttönä keuhkokuumeessa, mummojen taudissa! Nyt tilanne on kuitenkin sellainen, että töissä on jaksanut olla ihan kohtalaisesti eikä sängyn pohjalla ole tarvinnut rypeä. Jotain hyötyä siis savuttomuudesta ja terveistä elämäntavoista.

Ja toivotaan nyt, että se tosiaankin pysyy tässä kondiksessa tää tauti eikä mene enää pahemmaksi.

Mutta hei, arvatkaas mitä?
Olen jo kahtena aamuna ollut joogaamassa klo 05.45! Töihin startti 06.15
Eilen joogasin 15min, tänään 20min kun henki kulki paremmin.

Aivan mahtavaa!

No huomenna iltavuoroon, mutta sitä ennen taas hierojalle, kääks!

Mahtiviikkoa kaikille :)
Mie lähden nyt ryypiskelee pakuriteetä :S
Saap nähdä miltä maistuu!
iive4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ihanaa viikkoa myös sinulle! :D
   Ja varmasti tupakoinnin lopetus on niitä elämän huippupäätöksi, onnittelut siitä. Itse en ole koskaan savutellut, mutta uskon vakaasti olon olevan joka suhteessa paljon parempi kuin tupakoivalla.
   Ja ehkäpä se siun miehesikin jonain päivänä saa sen kipinän ja päättää lopettaa!!!

   Poista
 2. Hienoa, että pääsit röökistä eroon! Itse oon 2,5 vuotta ollut kokonaan ilman, lopetin kun aloin odottamaan Kuopusta, mahtavasti pahoinvointi auttoi siinä asiassa. ;)

  Mukavaa viikkoa myös sinne!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vaan kaikille :) Täällä kärvistellään edelleen sairauden kynsissä, mutta silti työkuntoisena. Valitettavasti ei kuitenkaan urheilukuntoisena :(

  Tupakointi on ehdottomasti yäk!
  :D

  VastaaPoista

Kiitos :)