sunnuntai 12. elokuuta 2012

Lenkkiturvaa, huumaa ja musiikkia

Eilen (ja sitä edellisenä iltana) lenkillä vähän vilkuilututti. Illat alkaa olla jo aikamoisen pimeitä ja ties mitä hiippareita lenkkipolulla voi olla (tai voi olla olemattaki, mutta silti).

Eiliselle lenkille otin ponnekaasu OFFin mukaan taskuun, se ei silmissä tunnu kivalle ja tänään pyysin Bilteman reissulta itselleni paniikkihälytintä.

Paniikkihälytin

Pieni ja näkymätön, mahtuu hyvin taskuun. Kun vetäiset sokan ulos, laite alkaa hälyttää pelottavalla 110 dB:n äänellä. Mitat: 70 x 38 x 20 mm. (biltema)
3,99e on pieni hinta mahdollisesta turvallisuudesta ja kiitettävä ääni tuosta lähtikin. Toivon, että se antaa sen muutaman sekunnin etumatkan mahdollisessa vaaratilanteessa.
LedLenserin lamppu lähtee taas lenkkivarusteisiin, yleensä tapaan kiinnittää sen pään sijasta rintojen yläpuolelle. Halpa henkivakuutus tämäkin kun toimii siihen että minä näen ja minut nähdään.


Poikkeuksellisesti eiliselle lenkille lähti myös kuulokkeet ja Spotifyi. Yleensä juoksen ilman musiikkia, mutta nyt nappasi satunnaisen soittolistan musat, erityisesti sieltä kuulunut ikivanha Antiloop sekä Arash&Dj Aligator.
Nyt onkin koostettu juoksumusiikkilistat ja aikalailla erikoista musaa tarttui matkaan :D Enkä voinut lattarimusaa jättää pois vaikka se ei ehkä tee kovin hyvää mun juoksurytmille. Se kun rupeaa tanssittamaan.
Toiselle listalle tuli rennommalle lenkille sopivaa suomalaista musaa, lähinnä tyyliin Elokuu, Scandinavian Music Group, Karri Koira (tän ekan kerran kuullessa olin että HYI!, mutta nyt se onkin hyvää) ja suomiräppiäkin löytyy.

Juoksupäiviä on kertynyt aika monta peräkkäin ja sitä ennen pitkiä kävelypäiviä, joten tänään pikkuisen vapaata ja kehonhuoltoa. Eli kävelylenkki kotiutuneiden koirien kanssa ja venyttelyä. Huomenna odottaakin hieroja <3

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Huomasin :D Nyt mulla on 55 kysymystä vastattavaksi ;D Onneksi oon tehnyt tuosta postausta pikkuhiljaa :D

   Poista
 2. Olen luullut, että olen ainut joka kulkee lenkillä ja muutenkin yksin iltasella liikkuessaan tuli hännän alla, mutta ilmeisesti en ole, tästä ei vain kukaan puhu! Miten tuossa hälyyttimessä se sokka täytyy irrottaa, lähteekö painamalla vai onko jotenkin viakeasti vedettävissä? Nimittäin jos joku vaikka yhtäkkiä tulee takaapäin ja vetgää kädet taakse niin eihän siinä ehdi mitään nappuloita vetelemään?
  Jos joku joskus pääsee aivan kiinni ottamaan niin toimiva keino on sanoa, että "hei varo sun takana" 99% varmuudella kyseinen henkilö häiriintyy ja automaattisesti kääntyy taakse ja siinä on muutama ripeä sekuntti aikaa lähteä pakoon. Vaikka tosiasiassa jos tällainen tilanne tulee, vaikka siihen kuinka varautuisi, niin aikalailla puihin siinä taitaa joutua. Täytyy vain toivoa, että mitään ei satu ja saa ruahassa lenkkeillä ja kulkea!

  youcandoitf.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä on ihan tervettäkin pelätä. I k i n ä ei voi tietää jos jollakin on vähän ding dong ja se sattuu syystä tai toisesta siellä pusikossa olemaan.

   Tuo hälytin on sellainen avainperä ja itsellä se roikkuu tuosta metalliketjusta juoksuvyössä kiinni. Siitä kun vetäisee tuon mustan muovimokkulan irti niin johan ujeltaa! Eli todella helppo on, muttei kuitenkaan esim. juostessa tipu irti eli vähän pitää nykäistä. Ja jos nyt joku molemmista käsistä saa otteen kiinni niin eiköhän tuo jo pelkästään vastaanpyristellessä irtoa ihan ittekseen ja ala huutamaan :D

   Täytyy vain tosiaan toivoa ettei mitään tapahdu, koskaan.

   Poista

Kiitos :)