perjantai 17. elokuuta 2012

Loppukesän loistoa


Käytiin tänään vierailemassa palstalla. Flunssa edelleen kolkuttaa, kyllähän sitä jo voisi itselleen myöntää, että kipeänä sitä tässä ollaan. Ulkona on helppo kuitenkin hengittää ja niinpä mentiin palstalle hihhuloimaan. En kyllä tajua noita lapsia kuinka ne jaksaa kipeänä mennä. Parempi siis ulkona kuin kotona "kiipeämässä pitkin seiniä."


Aika huonolta näyttää sadon tulo tänä vuonna. Herneet kasvoi ihan ok, saatiin niitä vielä syötäväksikin. Kesäkurpitsat kukkii kyllä komeasti, mutta nihkeästi tekevät hedelmää. Aika kylmä on ollut ja palsta on aika varjoisassa paikassa. Tai sitten olen lannoittanut vain liian vähän. Mutta kyllä sieltä muutamat kurpitsat on saatu ja tulossa on kovasti uusia kunhan kerkeäisivät vain vielä kasvamaan ennen syksyn tuloa.


Ihan kivaa puuhailua tuo kuitenkin oli. Noin vajaa pari tuntia tuolla Lintusen kanssa pyörittiin, kerättiin satoa, kitkettiin ja valokuvattiin. Ihana kun neiti viihtyy palstalla niin hyvin. Aina tutkitaan kaikki paikat, kukat, kasvit ja ötökät.


Palstan ruusupapu on kauniin vaaleanpunainen. Toivottavasti saan tästä siemeniä talteen. Parvekkeen pavut kun ovat punaisia, ei niin kauniita. Onneksi Äiteellä kasvaa tätä samaa, joten sieltä varmaan siemeniäkin taas saa.


Kotiin kerättiin vähän viemisiä. Rakastan noita viljan tähkiä kun ovat istuttaneet niitä joutomaapellolle.


Aika hiljaista taitaa olla jumppaaminen tänä viikonloppuna. Olis ollut vielä vapaa viikonloppu :(
No vaaka kertoi kuitenkin iloisia lukemia. Elokuun alun tiputussaldo painon suhteen on -2kg!
Vaikka tiukkaa on töissä keittiövuorossa tehnyt kaikkien napostelujen suhteen, mutta kohtuudessa tai kieltäymyksessä on pysytty.

Hyvää viikonloppua kaikille!

iive

ps. Tampereen blogi-MIITTI lähestyy!
Tarkoitus siis tavata toisia blogaajia / lukijoita Tampereella 
SU 2.9.2012 Varalan Marathonin yhteydessä.
Käydään kävelyllä, jutellaan, kannustetaan juoksevia blogaajia ja mennään syömään.
Olisi kiva tavata Sinutkin! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)