perjantai 3. elokuuta 2012

Perjantai-illan herkut

Söin juuri päivällisen missä ei ollut mitään muuta kaupasta ostettua kuin voi ja tomaatti.

Olipas pikkaisen hyvää tuo oman maan perunat sipulivoi-kastikkeella kera tillin ja persiljan sekä kesäkurpitsa-kurkku-tomaatti-salaatin.
Meni jo mahaan, ei siis kuvia ;D
 
iive

ps. jälkkäriksi juuri puskasta poimittuja vattuja, sillä kun käytiin Lintuselta päästämässä vähän höyryjä pois ulkona niin löydettiin niin maar iso vattupuska että!
 
Niinhän se on, että töistä voit olla sairaslomalla, mutta äiti-hommat on silti hoidettava.
Onnistuu se vattujen poimiminen näköjään vasemmallakin kädellä hiekkalelusankkoon ;D
Lintunen veti vattuja kahden käden taktiikalla suoraan puskasta suuhun niin että napa ratkui :D


4 kommenttia:

 1. OI NAM! Vadelmat on niiiiiiin hyviä.

  ...Sinut on haastettu :) http://neititekosyy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vadelmat on niin hyviä ja tänä vuonna niitä on PALJON! En muista nähneeni yhtä hyvää vadelmavuotta, marjoja on hillittömästi ja kuinka isoja :D

   Kiitos haasteesta, täytyykin rueta tavaamaan ;D

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä! Sadonkorjuuaika on ihan parasta! :) Meillä on tuossa lähellä vadelmapaikka ja mustikoita on kerätty myös ihan huolella. Terveellistä ja aivan mahdottoman herkullista!
  Ollaan tehty miehen kanssa diili, että joka päivä käydään keräämässä jotain edes vähän. Kohta on pakkanen täynnä ihania marjoja!
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sadonkorjuuaika on kyllä ihanaa. Harmillisesti vain tuo niskatulehdus verottaa. Mustikoita ei tod voi kerätä. Vadelmien kerääminen sujui kohtalaisesti kivusta huolimatta kun laittoi sankon kaulaan roikkumaan :D Tosin tätä taktiikkaa olen käyttänyt jo vuosia muutenkin (saa kaksi kättä poimimiseen), nyt käytin luovasti hupparin nauhoja joihin sidoin hiekkalelusankon.

   Meillä ei mies osallistu marjatalkoisiin, mutta onneksi isäni on supermarjastaja ja häneltä liikenee meillekin aina osa. Sovittiinkin nyt että hän poimii meille pakkas-mustikat kun mä en pysty/kerkeä.

   Poista

Kiitos :)