keskiviikko 8. elokuuta 2012

Sadeseikkailu

Sadepäivänä on vaikea vääntäytyä ulos, vaikka pitäisi. Lenkille lähteminen ei ole niin vaikeaa, äkkiäkkös sen lenkin kipaisee vaikka sataisikin, mutta leikkipuistoon lähteminen onkin toinen juttu! Mikään ei ole mälsempää (tai ehkä nyt joku on...) kuin seistä leikkipuistossa vesisateessa. Lapsen on kuitenkin ulos päästävä, joten sadeseikkailuun siis!


Matkassa mukana meillä oli ystävä ja hänen "lapsensa" ihana koiravauva! Huomatkaapa Lintusen touhut... ja onneksi on kuravaatteet.


 Seikkailu piti sisällään vadelmien syöntiä, maan kuokkimista (ihania vauvaperunoita, matoja ja koppakuoriaisia nii ja etanoita tietenkin), sorsia
ja lampaita.


Hieman oli väsyneet lapset tämän jälkeen. Koiravauva oli ihan naatti kaikesta tutkimisesta ja Lintunen kaikesta sähläämisestä. Nyt pitäisi sitten liikuttaa itseä vielä. Eilinen päivä menikin juhlatunnelmissa vaan, tänäänkin juhlatunnelmat jatkuu, mutta kakulle pitäisi antaa kyytiä lenkkipolulla ettei nyt pelkäksi lomailuksi tämä homma mene.

iive

2 kommenttia:

 1. Miula kanssa tuo ulkoilu sateessa ontuu, lenkille saa vielä lähdettyä, mutta muutoin. Miten se onki niin vaikeeta. Ihana karvakorva teillä ollu seurana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja loppujen lopuksi sateessa ei ole sen kummempaa, ihan mukavaa jopa. Ei tietenkään missään kaatosateessa, mutta tollaisessa normisateessa. Lapsena käytiin kaverin kanssa aina sadekävelyillä pitkin metsiä ja seikkailtiin.
   Koiravauva on kyllä aika ihku <3

   Poista

Kiitos :)