maanantai 27. elokuuta 2012

Väsyneitä päiviä

Huh,
6 työpäivän jälkeen, jotka tein vieläpä kipeänä, alkoi väsyttämään.
Kerrankin annoin itselleni periksi enkä "pakolla" alkanut heti jumppaamaan kun hieman parannuin. Olen pitänyt siis liikuntavapaata!
Vapaapäivät on kuluneet kirppiksiä kiertäen (olen kierrätysihminen). Lintuselle löytyi syysvaatteet, koko perheelle lautapelejä ja itselleni metsästin ruukkuja tulevaan talvi"puutarhaan". Yritän siis mahdollisimman pitkään viljellä keittiön ikkunalla noita jo kesän kasvaneita yrttejä, salaatteja ja paprikoita. Lisäksi aikeissa on kokeilla mm. versotusta. Näin saisi talven salaatteihin makuja ja ehkä halpuuttakin?


Tänään käytiin koko poppoolla ulkoilemassa tai muut ulkoili ja minä keräsin puolukoita. Edelleenkin väsytti kovin, mutta puolukoita kerätessä ainakin rentoutui. Jaksoin vieläpä siivota ja tekastakin noi puolukat.
Tein vähäsokerista hilloa. Toivon, että on niin väkevät puolukat että säilyy. Varmuuden vuoksi keitin ja kuumensin vielä uunissa lasipurkit ja kannet.


Myöhemmin on tarkoitus kerätä vielä puolukkasurvosta varten puolukkaa, muut säilön ihan paljaaltaan pakastamalla.


Huomisaamuksi kiehautin vielä vispipuurot valmiiksi. Makeutuksena hunaja-sokeri-stevia combo. Katsotaan kuinka käy. Tarkoituksena olisi, että sokeria laitettaisiin vaan puuron päälle syötäessä, muuten makeutuksesta huolehtisi hunaja ja stevia.


Ryyneinä käytän SunSpeltin Spelt mannaa ja Nalle täysjyvämannasuurimoita. Tykkään tuosta yhdistelmästä, sillä ripauksella täysjyvämannasuurimoilla saa vähän rouheutta speltmannaan, joka on hyvin (liian) smoothia :)


Puolukkaporeen tekemistä mietin taannoin, mutta en taida tehdä sitä tuonne kaappiin odottelemaan vaan teen pakastepuolukoista tai survoksesta sitten aina juotavaksi annoksen.

Tämä viikko kuluukin reippaasti töissä, työpaikan virkistyspäivässä, töissä ja vihdoin blogimiitissä Tampereella. En edes tiedä missä välissä kerkeäisin tehdä jotain muuta? Ehkäpä vietän vielä kevyen viikon? Parantuisi ainakin kunnolla ennen kuin alkaisi taas rehkimään.
Viikon päästä alkaa salitreenit kun salikortti aktivoituu taas :)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!
Muistakaahan, että Biggest Loserin Finaalit on to ja pe!
Avalla taas alkaa 3.9 BL 4.kauden uusinnat klo 11.15! 
Itse en ole tätä kautta nähnytkään.

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)