maanantai 17. syyskuuta 2012

Nukkumapäivät

Huh, huh!
Taisi olla yövuoron tekeminen aika rankkaa meikäläiselle kun vieläkin väsyttää niin maan mahdottomasti. Eilen nukuin 14h yöunet, tänään valitettavasti jäi vain 12 tuntiin ja vieläkin olisin kumpanakin päivänä voinut jatkaa unia. Valitettavasti vaan työ on kutsunut.

Kropassa tuntuu ettei kaikki ole ok. Syönkö liian vähän? Vai vaikuttaako kasvain nyt taas voimakkaammin? Veto on pois, hiuksia tippuu päästä ja kynnet lohkeilevat. YÖks!

Superdieettiläiset ovat pitäneet tankkauspäivää, niin minäkin olen viikonlopun ajan. Söin antaumuksella ruokaa ja herkkujakin. Ja kävin mäkissä, jossa on tullut vierailtua viimeksi taas joskus hmm... neljä kuukautta sitten? Ei ollut kauhean hyviä nuo herkut... oikeasti hyviksiä oli fazerina jäätelö ja geisha. Muu oli vaan perus sokerimättöä :(

Kohta soittaa lääkäri ja toivottavasti verikokeet antavat jotain tuloksia, toivottavasti jotain hyviä tuloksia. Anemiatestit meinasin vielä pyytää jos niitä ei nyt näissä kokeissa ollut tällä kertaa.

iive

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti väsyneisyys on vain hetkellistä ja nuo hiusten lähtö ja kynsien lohkeilut myös. Ja täällä peukutetaan tosissaan, että verikokeiden tulokset kertoisi hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tainnut olla vähän hieman huonolla ruualla... tai liian rankalla treenillä, pöh oma "vika".

      Poista

Kiitos :)