tiistai 11. syyskuuta 2012

Paluu menneisyyteen

Joensuun vierailut ovat  hyvin koskettavia, lapsuuden maisemat ja muistot pyrkivät mieleen, niin kuin tänäänkin kävelyllä nukkumispäivän unien jälkeen kun raahasin miehen Ilosaareen ja Joensuun keskustaan. Tai no raahasin ja raahasin, ihan vapaaehtoisestihan tuo näytti lähtevän.
Mukana testissä oli Olympuksen pikku digikamera, aina kun ei tuota järkkäriä jaksa raahata mukana, mutta kuvia haluaisi räpsiä. Kuvien laatu karsea, mutta muokkausohjelmalla vähän fiksiä niin huonoista kuvista saa epäaitoja kuvia ;D


En muista lapsuudesta mitään varsinaisia tapahtumia juuri Ilosaaresta, mutta siltikin se herättää nostalgisia tunteita ja muistojen rippeitä kesäpäivistä tai joistain tapahtumista Karjalatalossa...Ilosaaren katsomo. Mitähän tässäkin on katsottu? Uimista? Esityksiä? Katsomo kun on siis laguuniin päin!

Enkeli istui Taito-shop talon parvekkeella. Ihana, vaikka mies sanoi sen näyttävän aivan Martti Ahtisaarelta :D

Päivä loppui hyvään ruokaan Amarillossa (Viskikanaa kasviksilla ja salaatilla, nam!) ja peli-iltaan Public Cornerissa kera kaakaon. Olipa ihanaa!

Muut hävisi kuvasta tupakalle, mie jäin yksin kaakaoni kanssa, se ero siinä oli menneisiin aikoihin jolloin itsekin tupakoin ja sai polttaa vielä ravintolassa.

Aamulla hotelliaamiaiselle. Mitähän ihmettä siellä nyt sitten söisi??? Ja aamupalan laskeuduttua pitkikselle juoksu/kävelylenkille jos kunto vaan sallii :)
Voi mitkä ihanat VP:t <3 Olen aivan menneisyyden vanki ja uin nostalgiassa <3

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)