torstai 6. syyskuuta 2012

Uups!

Hui, pelottavaa kun taas väsyttää näin!
Väsymys alkoi flunssaviikon jälkeen kun tein töitä vaikka olinkin kipeä. Ilmeisesti en ole toipunut siitä laisinkaan kun näin väsyttää. Muutamia pirteämpiä päiviä on ollut joukossa, mutta muuten on ollut kovin uupunut olo. Lisäksi ihmeelliset kovat vatsakivut ovat vaivanneet :(
Kovasti toivon, että väsyminen ja vatsakivut johtuisivat vaikka kehon oman normaalin hormonitoiminnan käynnistymisestä. Mutta voipihan se johtua myös kasvaimen koon kasvamisestakin, huoh... Onneksi juuri kävin testi-verikokeissa, joista saan pian tietää mikä kasvaimen tilanne nyt on. Hurjiiko vai hiipuuko?

Kovasti olen koittanut tasapainoilla väsymyksen ja tekemisen välillä. En nyt oikein tiedä menisikö tämä ohi nukkumalla vai liikkumalla?
Toisaalta pelko sairauden aiheuttamasta väsymyksestä väijyy niskan takana. Entäs jos se palaakin? Tai entä jos taas masennun (toisaalta en kyllä ole alakuloinen vaan väsynyt...)?

Nytkin tekisi mieli nukkua työvuoron alkuun asti, mutta silti taidan vääntää itseni takaisin tuohon lattialle edes venyttelemään.


iive

ps. ensi viikolla taas suunnataan nenä kohti Joensuuta, voi kuinka ihanaa nauttia taas hotelli-unista ja äiti-moodi vapaapäivistä.




2 kommenttia:

 1. Toivotaan tulosten olevan pelkästään hyviä ja vatsakipuilun vaan jotain "normaalia" ohimenevää.

  Voimia väsymykseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Joo, toi vatsakipuilu nyt on varmaan vaan jotain ruoka-aineyliherkkyyttä tai sitten mun hormonitoiminta palaa taas ja mulla alkaa niinkin normaalit jutut kuin kuukautiset ;D Sopis tuo jälkimmäinen tuohon väsymykseenkin... ja tänään hinkkasin hulluna töissä keittiötä. 1+1=1?

   Poista

Kiitos :)