perjantai 21. syyskuuta 2012

Valoa tunnelissa

Vanhemmuutta ei voi unohtaa vaikka olisikin sairas. Tietyissä tapauksissa lapsen saa hoitoon kun itse sairastaa, merkittyinä vapaapäivinä ei. Äidin hommat on hoidettava siis ja onneksi tänään kaikista hirvein pahoinvointi ajoittui ajalle ennen lapsen heräämistä.

Ulkona oli onneksi iltapäivällä ihana raitis ilma ja mitä loistavin auringonpaiste! Otin kameran ulos ja annoin laulaa. Lintunen keräsi kiviä, lehtiä ja pihlajanmarjoja tulevia askarteluja varten ja oli kiltisti, kerrankin. Ikkunasta näimme loistavan sateenkaaren.
Eilen kaupassa käydessämme sateenkaaria näkyi jokapuolella.


Illalla iskin oman kasvihuoneen tuotokset eli tomaatit, palstalta kesäkurpitsat ja porkkanat sekä muutaman punasipulin pellille grillautumaan. Makua mustapippurista ja valkosipulista. Nämä menevät pakkaseen, josta ne on ihana laittaa vaikkapa kastikkeen sekaan. Inhoan kaupan pakastevihanneksia.


Omia tomaatteja on nyt tullut jotain kolmisen kiloa, joten ei ihan huonosti!
(Ja vielä 1/3 osa on kypsymättä)
 

Auton ikkunasta kuvasin mahtavan pilven kun lähdimme käymään Jyväskylän Valo- tapahtuman avajaisissa.
 

Luonto hoiti osaltaan valaistuksen, sillä auringonlasku näytti kirkkopuistosta katsottuna tältä.
 
Avajaisten ohjelma oli hieno, mutta kiitos vain, aivan tolkuttoman pitkä tai pikemminkin vaihtelematon.
 

Oli ihana tänään päästä pois neljän seinän sisältä ja nauttia kauneudesta. Viime päivät ovat tuntuneet uskomattoman pitkiltä ja raskailta. Ja yöt ne vasta pitkiä ovat olleetkin kun lääkitys pistää voimaan pahoin. Huomenna saan onneksi levätä jo aamulla kun ei tarvitse Lintusesta huolehtia.

iive

8 kommenttia:

 1. Ajelin tuossa hetki sitten läpi kirkkopuiston ja ajattelin, että pitäisköhän ihan kuvata.. Enpä sitten jaksanut, mutta kiva katsella kun sen on joku tehnyt :).

  Voimia ja jaksamista syksyyn :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli tosi paljon porukkaa kuvaamassa. Itsellä olisi pitänyt olla jalusta ja parempi objektiivi jos olisi jotain hyviäkin kuvia halunnut saada aikaiseksi. Toisaalta noistakin näkee tunnelman ihan hyvin. Mä kyllä tykkään noista valaistuista kohteista :)

   Poista
 2. Oot kyllä ihanan positiivinen vaikka ei varmasti ole helppoa. Jaksamista sulle! =)
  Hienoja kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tää pahuus-olo kauaa enää kestä kun jo nyt tekee mieli lenkkipolulle :D Sit on taas entistä ehompi olo!
   Parempia kuvia tuli kotialbumiin, mutta ovat liian henkilökohtaisia. Yritän vähän rajoittaa mitä laitan tänne. Toisaalta sullakin on ihan henkilökuvia ja kotoa... ei aina tiedä mitä kannattaisi nettiin laittaa ja mitä ei.

   Poista
 3. Ihania, tunnelmallisia kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Ihania pilvikuvia!! Luonnosta saa aina voimia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olikin haastava ottaa kuvaa tuosta pilvestä kun istuin autossa ja vauhtia oli sen 80km/h. Tokikaan en ajanut, mutta silti ;D Mahtava ilmestys!
   Ja luonnosta saa voimaa aina <3

   Poista

Kiitos :)