maanantai 3. syyskuuta 2012

Varalan maraton ja Blogimiitti

Eilen tuli vietettyä mahti päivä, edes aikainen ylösnousu ei voinut pilata sitä vaikka kovasti päivän jälkeen väsyttikin.
Aikaisin aamulla nimittäin startattiin auto kohti Tamperetta ja Blogimiittiä! Niinan kanssa ajeltiin ja matka sujui rattoisasti (kiitos vaan seurasta!). Tampereella kurvailtiin ja käytiin kyytiin Quantina, Brego ja Aku. Kahdella viimeksi mainitulla olikin tiedossa jännä päivä, varsinkin Bregolla, sillä he osallistuivat Varalan puolimaratoniin.

Maratoonarit

Kaupungilla laitettiin auto parkkiin Pyynikin uimarannan parkkikselle ja saateltiin juoksijat maraton paikalle. Ihana oli seurata valmistautumista ja jännitystä vierestä ja omat himot puolimaratonin juoksemista kohtaan vain pahenivat. Nythän tässä olisi vuosi aikaa harjoitella... aion ainakin kokeilla harjoittelua, mitään tietoa ei ole tulevatko jalat harjoittelua ja itse juoksua kestämään, mutta sen näkee sitten matkan varrella.

Maratoonarit

Ennen puolikkaan lähtöä

Niinan ja Quantinan kanssa katsottiin maratonistien ja puolikkaiden lähtö, jonka jälkeen tsippailtiin pitkin Pyynikin mäkiä, käytiin tsekkaamassa kaksi kätköä ja ihailtiin maisemia Pyynikin näkötornista. Pohkeet ovat tajuttoman kipeät Pyynikin portaiden ja mäkien noususta, olis kannattanut varmaan venytellä eilen illalla...


Sää suosi mielettömän hyvin koko päivän ajan, Jyväskylässä satoi kuulemma vettä kaatamalla. Kun kävelimme kohti juoksijoiden kannustuspaikkaa alkoi aurinko paistaa lämpimästi. Viimeisellä osuudella taputimme kädet punaisiksi ja yritimme kannustaa juoksijoita viimeiseen koitokseen. Varalassa nimittäin viimeinen osuus on pelkkää ylämäkeä! Hirveetä! Jo kävellessäkin mäki tuntui hirveältä, saati millaista se olisi juostessa. Ihanaa oli katsella juoksijoita. Joillain oli niin kevyet jalat vaikka takana oli pitkät kilometrit, joistain näki, että alkoi olla kaikkensa antanut olo. Kuitenkin kaikki olivat niin onnellisen näköisiä matkasta riippumatta.
Akulla ja Bregolla puolikas sujui mahtavasti uskomattomaan aikaan. Oli kyllä onnelliset tytöt :)


Loppuilta sujui tyttöjen kanssa New Yorkissa syömässä ja jutellessa, oli taas ihana nähdä. Kuinka onkaan hassua miten mukavaa voi ollakaan "vieraiden" ihmisten kanssa tai eihän ne enää mitään vieraita ole kaiken blogista lukeman ja edellisen blogimiitin jäljiltä :) Toivon, että blogimiitit jatkuvat edelleen ja saadaan uusia blogaajia mukaan. Itselläni oli ainakin aikamoinen puheripuli (anteeksi siitä) kun sai jutella kivoja juttuja kivojen ihmisten kanssa!

Suklaakakun jämät :D

Kohta lähden hellimään kipeitä pohkeita salitreenin pariin ja loppuillan viimeistelee Rento Yoga-tunti, huomenna taas töihin. Tämän päivän vapaapäivä oli todellakin tarpeen, kovin olen ollut väsynyt.

iive

9 kommenttia:

 1. Voih, minulla on ikävä tuota suklaakakkua... :D

  Peukut pystyyn, että päästään molemmat starttaamaan ensi vuonna Varalassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en taida kyllä startata Varalassa, mutta muualla ehkä. Niin hirvee oli se mäki ettei mitään jakoo. Ai mullako pieni mäkikammo hä??? :D
   Aattelin tsekata tuon Finlandiamarathonin mikä on ihan täällä meillä Jyväskylässä.

   Suklaakakku oli kyllä aika oih <3

   Poista
 2. Oli kivaa!!! :)

  Itsekin mietin jo kevään jälkeen, että jännä, kun teidän kanssanne oli niin helppo jutella. Yleensä vähän jännitän uusia ihmisiä alkuun. Ehkä se sitten auttaa, että te olette jo blogin kautta tuttuja.

  Täällä peukutetaan myös ensi vuoden osallistumiselle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii ol'ki kivaa ;)

   En tiedä kyllä mikä siinä on, mutta ihanasti teidän kaikkien kanssa natsaa ja viihtyy!

   Poista
 3. Tsemppiä harjoitteluun, olisipa hienoa päästä oikein isolla porukalla starttaamaan ensi vuonna! :) Minustakin oli upeaa, kuinka helppoa teidän kanssa oli. Yleensä minäkin olen uudessa seurassa hiljainen ja vähän syrjään vetäytytyvä, mutta ei blogimiiteissä ole sellaista ongelmaa ollut ollenkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ole ollut kyllä hiljaisuutta ja ujoutta sussa kyllä yhtään :D

   Mut jos te haluutte mun kanssa startata niin sitten teidän pitää tulla tänne meille juoksemaan ;) Vaikka mikäs siinä kun mie laittaisin meiltä perheen jonnekin lomailemaan ja vallattaisiin meidän koti ja käytäisiin Jyväskylässä vähän juoksentelemassa.

   Poista
  2. Minua voisi kyllä kiinnostaa tuo Finlandia-maraton. ;)

   Poista
  3. Oih, teillä on ollut aivan mahtava blogimiitti!!!
   Seuraavalla kerralla mun täytyy kyllä päästä mukaan :O Vaikka en taida kovin nopeeta suostua juoksemaan puolimaratoonia, vaikka haaste houkuttais, pikkiriikkisen...

   Poista
  4. Aku: Mun pitää vielä tsekkailla tuota reittiä, sillä mua ei oikein huvita nuo juokse monta kertaa ympäri sama lenkki juoksut :( Joensuussa ois ainakin yksi juoksu, missä juostaan yksi pitkä lenkki... mutta treffaillaampas Finlandia maratonilla jos ei mitään muuta löydy :D

   Hepa: Oli kyllä kivaa ja sua kaipailtiin! Seuraavassa miitissä taas tavataan eikös!

   Poista

Kiitos :)