lauantai 29. syyskuuta 2012

Viikko

Melkein viikko on edellisestä päivityksestä kulunut ja aika on kulunut kauhean nopeasti. No toisaalta onhan viikko pitänyt sisällään paljon asioita sairaslomasta huolimatta (joka on kylläkin jo loppu).
Tiistaina aloitellaan taas työntekoa ja olo tuntuukin olevan ihan jees. Liikkumattomuus tuntuu kyllä kropassa ja tietynlainen väsymyskin edelleen. Väsymys voi kyllä osaltaan johtua myös syksystäkin, se kun ei minulle ole kovinkaan helppoa aikaa.
Pienillä kävelylenkeillä olen kuitenkin käynyt lähes päivittäin ja tietenkin ulkoillut Lintusen kanssa kun on hänellä ollut kotipäivä. Eilen juhlittiin hääpäivää (joka oli ja meni jo aiemmin) Kuopiossa ihan kahdestaan miehen kanssa ja tänäänkin pääsin juhlimaan, sillä pääsin pitkästä aikaa teatteriin ja jopa ensi-iltaan.

upload

Olen aina tykännyt Baddingistä ja tämäkin musikaali oli aivan huippu! Itketti ja nauratti ja nautin niin täysillä. Ja vaikka Varkauden teatteri ei olekaan mikään Helsingin kuuluisa teatteri, niin teatteria täällä kyllä osataan tehdä suurella sydämellä ja ammattitaidolla!
Tällaisista asioista Voimaa tällä kertaa ja kohta pääsen varmaan taas treenikuulumisten pariin :)

iive

ps. Valokuvasta löytyy muuten Lippumyymälän puhelinnumero, vink vink :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)