maanantai 10. syyskuuta 2012

Yöelämä

Minun yöelämäni ei tosiaankaan enää ole mitään baareissa pörräämistä, se aika jäi taakse jo kauan sitten, toisaalta hieman harmittavastikin sillä aika usein kaipaan baarien tanssilattioita ja tyttöjen kikatusta. No, ei ole lapsenvahtia eikä niitä tyttöjäkään kikattelemassa ja toisaalta eipä nuo känniääliötkään baarissa juurikaan kiinnosta. Onneksi tanssijalan kolotusta voi helpottaa vaikkapa salin tanssitunnilla tai ihan kotonakin. Pienen Lintusen kanssa monesti hypitään ja ainakin tämä meitä aina tanssituttaa, ei voi mitään! (Tosin tätä videota ei kyllä näytetä eikä katsella meillä ;D )


Tänä viikonloppuna yöelämä onkin poikkeuksellisesti tapahtunut töissä ja yllättävän hyvin on mennyt. Palautuminen onkin toinen juttu, saas nähdä olenko vielä ensi viikonloppunakin ihan väsyksissä vai en. Normaalitilanteessa yövuorojen teko on ollut minulle helppoa, joskus jopa ajattelin hakevani vakiyökön virkaa, mutta niin se elämä muuttuu eikä minusta moiseen enää olisi. Toivotaan nyt kun aivolisäkekasvain saadaan aisoihin, niin yövuorojenkin teko helpottuisi.

Tänään ei kylläkään ollut mitään toiveita siitä, että olisi voinut varsinaista liikuntaa harrasta. Ketutti jo sekin, että piti pakata kaikki tavarat Joensuun reissua varten. Olis pitänyt vain pitää oma pää ja pakata jo lauantaina kun oli pirteänä, mies se vaan silloin kiukutteli ettei nyt jo mitään pakkailla, kerkiihän huomennakin... No nyt tavarat on kuitenkin pakattu ja voi hyvän tähden miten paljon kamaa tarvitsee matkaan kun on kaikki lenkkikamat, ulkoilukamat ja satunnaiset salikamatkin mukana.
Radiosta kuuntelin ohjelmaa, että on kuulemma vähän sairasta jos reissussakin joutuu miettimään missä treenaa ja missä ja miten syö. Niin, missä se raja sitten kulkee? Toisaalta on mielettömän ihanaa mennä nauttimaan erilaisista lenkkimaisemista reissussakin ja pakkoko sinne ravintolaan on mitään shaissea mennä syömään? Siis ylipäätänsä milloinkaan!
No, mie oon sit mielelläni vähän sairas ja tykkään suunnitella reissut sen pohjalta, että mitä tekis? Voishan sitä jossain taidenäyttelyssäkin piipahtaa, mutta en minä niitä jaksa kolmea päivää kiertää. Shoppailla ei tarvitse, joten mikä sen kivempaa kuin liikkua kaupungilla urheilullisissa merkeissä tai vaikkapa hypätä bussiin ja matkustaa jonnekin hieman syrjemmälle tutkimaan tuntematonta? No, ehkä se sitten on vähän sairasta jos ei halua lomalla vain istuskella kahviloissa ja ravintoloissa ja syödä, syödä ja syödä!

iive

ps. Alkaa kohta varmaan olla jo toista kuukautta takana siitä kun olen viimeksi juonut energiajuomia, hei hyvä minä!

6 kommenttia:

 1. No joo kyllä minä ainakin tykkää reissuja hieman suunnitella. Ensinnäkin jos ei mieti yhtään yhtään etukäteen niin mun reissut ei kyllä toimi. Syömisistä lähtien on kyllä pieni mietintä paikallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei toimi ja kaikki kiva jää tekemättä. Ja jossain vaiheessa huomaa, että on hirveä nälkä ja joutuu syömään jotain ihan shaissea kun ei muutakaan ole :(

   Poista
 2. Hei, täällä samasta "sairaudesta" ilolla kärsivä! Mulla lähtee aina tavan reissukassin lisäksi treenikassi mukaan (jossa on sali-, juoksu- ja uimakamat). Saatan hyvinkin googlailla sopivia ulkoilu/lenkkeilymaastoja valmiiksi ja muita liikunta yms tapahtumia. Kaupunkimatkoilla kävellään nähtävyydet läpi, jos ei nyt kymmenien kilometrien välimatkoista ole kyse. Liikunta on osa mun elämää (myös lomalla) ja olen siitä iloinen. Ravintoloissa syödään etenkin reissussa ja terveellisiäkin vaihtoehtoja on aina löytynyt. Ei mun maailma kaadu, jos otan vähän rennommin elämän lomalla, mutta parempi on olo, jos liikun lomallakin.

  terveisin sairauden tunnoton :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miustakin on parempi olo jos pääsee vähän liikkumaan, varsinkin ulkomailla on kiva liikkua jalkaisin eri paikkoihin, miksi ei tietysti suomessakin :D

   Poista
 3. Mulle lomassa ei oo olellisinta se, pääsenkö joka päivä puntille tai lenkille, mutta koska oma mieliala nousee urheillessa entisestään, ni miksi en parantaisi sillä lomafiilistä entisestään? :) Punttitreeni tosin ei kauheesti innosta kohteissa, joissa varjolämpötila vuoden jokaisena päivän +30 astetta eikä salilla ole ilmastointia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punttitreenit tuppaa olemaan vieraassa paikassa törkeen kalliita, paitsi jossain uimahallin kälysellä salilla.
   Lenkkeily sen sijaan on ilmaista :)

   Poista

Kiitos :)