lauantai 8. syyskuuta 2012

Zumbamumba

Torstaina valittelin väsymystä, nyt tuntuu että väsymys olisi hieman vähentynyt? No huomenna voi olla eri fiilis sillä tänään on ensimmäinen yövuoro aikoihin. Kasvaimen aiheuttamista hormonimuutoksista johtuen keväällä yövuorojen tekeminen oli suoranaista helvettiä. Nyt tällä hetkellä olo on ollut sellainen, että yövuorojen tekeminen voisi olla mahdollista. Tilipussista sen ainakin huomaa, ettei yökköhommia ole ollut...

Kauhean loistavasti ei yövuoroon valmistautuminen alkanut, sillä aamulla ei nukuttanut kuin kymmeneen. Päätin kärvistelyn sijasta lähteä zumba-tunnille ja se olikin oikea ratkaisu, sillä sen jälkeen nukutti mainiosti vielä muutaman tunnin verran.

via weheartit

Zumba olikin pitkästä aikaa vallan ihanaa ja hyvin pysyin mukana vierailla koreografioilla. Sykemittari tosin näytti hurjia lukemia koko tunnin, ei ollut mikään pk-tunti tuo, sillä mittari tykitti koko ajan 160-180 välisellä alueella, siltä se kyllä tuntuikin. Silti on hassua ettei tanssiessa tule veren makua suuhun tai hengen salpautumista niin kuin juostessa. Jos juoksulenkillä syke paukuttaisi tuossa tahdissa niin varmaan kuolisin, mutta tanssiessa vaan vähän väsyttää!

Erityisesti selkä, hartiat ja kädet tykkäsivät zumbailusta ja erittäin selväksi tuli myös se, että lantion seutu on edelleen ihan jumissa, niin jumissa että se kaipaa hierojan tai fyssarin käsittelyä.

via weheartit

Väsymyksestä huolimatta tällä viikolla on tullut liikuttua 12 tunnin verran. Maanantain salitreeniä ja tämän päivän zumbaa lukuunottamatta on liikunta ollut aika rauhallista, olen nyt vain yrittänyt pitää itseäni liikkeessä sillä tasolla kuin se on tuntunut hyvältä.

Yövuorossa tulee varmaan vielä venyteltyä ja huomenna liikun jos se tuntuu hyvältä. Yövuoropäivinä olen antanut itselleni luvan vain olla, sillä yövalvominen on jo tarpeeksi suuri rasitus kropalle muutenkin. Maanantaista tuleekin autossa istumispäivä kun suuntaamme kohti Joensuuta. Siellä toivon saavani hyviä ulkotreenejä aikaiseksi, toivottavasti myös säät suosivat :D

iive

2 kommenttia:

  1. Rattoisaa yövuoroa ja tervetuloa joensuuhun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Vanhaan kotikaupunkiin on aina kiva palata!

      Poista

Kiitos :)