torstai 18. lokakuuta 2012

AeroJam

Voi että mä niin mieleni piristin kun eilen eksyin vihdoin salin tuntikalenterin pariin ja mitäs sieltä löytyikään?
No AeroJam tietysti eli taattua superhauskaa tanssimeininkiä Piialta ja vieläpä tänään lapsiparkkipäivänä! OMG mitä menoa meillä olikaan, ei olisi voinut liikunnan pariin palaaminen tauon jälkeen olla hauskempaa ja ihme kyllä en delannut tunnille (sykemittarin jätin kyllä suosiolla kotiin), pysyin jopa askelkuvioissa mukana ja nautin, ehdottomasti!

via weheartit

Aika sippi olin työpäivän jälkeen. Töissä pari ylimääräistä hässäkkää ja lisäksi tein reilun tunnin lääkekoulutuksen välitenttejä ihan extempore (ja läpi menivät ihan rytisemällä!). Tenttien tekemisestä tuli sellainen adrenaliinikuohu että oikein oksetti kun se laukesi, mutta tosiaan hyvinhän nuo tentit menivät, hieman vain jännittävät kun ei ole opiskellut "pitkään aikaan".

Mutta tanssitunnille silti vääntäydyin, väsymyksestä huolimatta ja todellakin hyvä niin. Sillä nyt ei taas ole muuta kuin matka ylöspäin kohti suurta tuntematonta mun Voimaa-projektissa :) (eikä anneta muutamien pienten häiriötekijöiden tosiaankaan häiritä kuten syksyn, vesisateen, pimeyden, murr!!! joulun ja joulusuklaan, jotka on jo kaupoissa plaah!!!)

iive

2 kommenttia:

 1. Heh... ihan kuin minä olisin eilen illalla kirjoittanut tämän. Koko viikko on ollut töissä raskas, koska olen syyslomasijaisuuden takia kantanut normaalia enemmän vastuuta. Eilen tiesin, että juoksulenkki tekisi kaikin puolin hyvää, mutta tuntui, että en saa mistään kaivettua niitä voimia, mitä vaaditaan ovesta ulos menemiseen. Jostain (=fb-kavereilta) sain sytykkeen kuitenkin mennä ja miten hyvä olo sen jälkeen olikaan. Hyvä me! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä me!
   Kyllä se vaan helpottaa jos millään vain pystyy ja ehtii lähtemään, siis oikeasti!

   Poista

Kiitos :)