torstai 25. lokakuuta 2012

Akilleen kantapää

No voihan!

Täällä kävellään varpaisillaan, sillä kylään on mitä ilmeisemmin tullut Plantaarifaskiitti tai akillesjänteeseen liittyvä tulehdus.
Onneksi on ompelutarvikkeita ja varastoista löytyi vanulevyä mistä sain leikattua kantapäähän pehmusteet. Villapohjallissukatkin on olleet hyvät ja niitä netissä suositeltiinkin, mutta kun tuppaa nuo jalat työkengissä hikoilemaan ikävästi ne jalassa.

Voihan se olla tuo akillesjänteen limapussin tulehduskin, mene ja tiedä kun lääkäri en ole. Onneksi itsehoito on aikalailla samanlainen molemmissa vaivoissa.


No nyt ei auta kuin helliä kantapäätä ja vaihtaa loppuviikon liikunta-ajatukset salitreenin puolelle. Ärsyttävää kun melkeinpä kaikki minun kiputilat johtuu jumiutuneista lihaksista vaikka venyttelen järkyttävän paljon. Milloin on mikäkin paikka jumissa, mur, en tykkää.

iive

ps. tän kuvan löysin netistä ja herätti tunteita, sillä tämä asia on kovasti mielessä taas ja kaipailisin muita perheellisiä laihdutusbloggareita ja eloa lapsellisten laihduttajien blogeissa, joten jätähän merkki itsestäsi jos olet sellainen ja käyt täällä!

pahis.fi
WANTED!
SINÄ AKTIIVINEN LAIHDUTTAJA LIIKKUJA,
JOKA ET HALUA LAPSELLESI LIHAVAA TULEVAISUUTTA!

5 kommenttia:

 1. Höh ja pöh, toivottavasti jalka paranee pian. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä määkin toivon :( ärsyttää kun koko ajan jossain on kremppaa...

   Poista
 2. No voi höh, toivottavasti paranee pian!

  Lapsellinen ja perheellinen laihduttava bloggaaja ilmottautuu. Itsekin toivon lisää tätä "lajia" :D

  VastaaPoista
 3. Lapsellinen laihduttaja minäkin. Pitäisköhän ihan aiheesta postata erikseen...? Toivottavasti kremppas paranee niin ettei uutta hetkeen tule. :)

  VastaaPoista
 4. Jei!
  Nyt meitä on jo kolme :D Onpa meitä paljon...

  VastaaPoista

Kiitos :)