perjantai 19. lokakuuta 2012

Kenkäostoksilla ja HeiaHeiasta

TopSportissa on käynnissä niin hyvät alet (ainakin meillä päin), ettei toinna ulkomailta paljoa lähteä kenkiä tilailemaan. Myös ihastelemani Sorelit olivat alennuksessa -50% ja siitä vielä inventaario-alennus -20%, nyt olisi varaa nämä ihanuudet hankkia. Näähän on huippukengät, waterproofia ja silleen...


Kuva: Brandos.fi

Niinpä niin,
olisi ollut varaa hankkia.
Pistin nimittäin muutaman euron lisää likoon ja kävelin kaupasta näiden Salomon Sokuyin kanssa ulos.


Kuva: salomon.com

Nyt kelpaa odotella talvea <3

Sairausaikana tulin miettineeksi paljon asioita ja olen nyt toistaiseksi päättänyt jättää HeiaHeia tilini rauhaan. Liikuntamäärien, tuntien ja päivien keräämisestä alkoi tulla minulle pakkomielle ihan liiaksi asti. Merkkaamattomat päivät ahdistivat, joten nyt yritän opiskella armollisempaa liikuntatahtia.

iive

ps. ihanaa, ruokarintamalla taas kaikki hyvin JO kolmatta päivää.
Olen niin tunnesyöjä, nyt kun kaikki on siltä kantilta hyvin niin ruokailutkin menee takaisin siihen hyvään malliin. Sille varmaan pitäisi tehdä jotain?

2 kommenttia:

 1. Onpas kauniit kengät! Tosiaankin kelpaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon jo vuosia himoinnut noita Soreleja ja sitten kun ne oli sen hintaiset, että uskalsin laittaa ne jalkaan, niin mikä pettymys!
   Salomonit tuntui siltä kuin olis työntänyt jalan pumpuliin ja miten kevyet vaikka on tosi tukevat kengät. Ja nätitkin vielä, hieman tosin valkoinen väri arveluttaa...

   Poista

Kiitos :)