maanantai 22. lokakuuta 2012

Sokeria taivaalta

Wau mikä päivä!
Meillä paistaa täällä aurinko pilvettömältä taivaalta. Aamulla korkeuksissa lämpötila -1 astetta. Nurmikko huurussa, vapaapäivä eli ULOS!


Käytiin tsekkaamassa Naissaaren kätkö. Ajatella että ollaan asuttu Keski-Suomessa jo kuusi vuotta eikä ikinä oltu käyty tuolla. Vierailtiin myös viereisellä Vierassaarellakin yhtä kätköä tutkimassa muttei löydetty.


Monta tuntia vierähti ulkosalla, nyt on posket punaiset ja mieli virkeä. Tosin olo aika väsähtänyt kaikesta raittiista ilmasta, sen jälkeisestä lounaasta ja "pienimuotoisesta" shoppaussessiosta.


Äiti, Miksi taivaalta on satanut sokeria?
Hmm...
  Lentävät linnut (sorsat?) säikäytti minut melkein hengiltä!


Ja tsippailipa meitä vastaan tämmöinenkin kaveri, jota sai Lintusen iloksi ihan silittääkin :)
 


Kävin muuten Eurokankaasta ostamassa kasan trikoota jos sais vähän jumppa / tanssivermettä ommeltua. Katsotaan kuinka onnistuu kun lähinnä olen tuolle neitiselle ommellut, en aikuisten kokoja ollenkaan...
Kohta Zumbaan <3

iive

4 kommenttia:

 1. On kyllä ihania kuvia. Raikkaita. Meillä on viime yönä satanut taivaalta ihan rehellistä lunta, ehkä kohta pääsee jo hiihtämään. =)

  VastaaPoista
 2. Komppaan Bregoa - sä osaat kuvata!!

  VastaaPoista
 3. Kiitospa vaan :D
  Mie en kylläkään osaa ehkä kuvata (kun en tiedä tuosta kamerasta ja sen spekseistä mittään), mutta mie osaan kyllä etsiä kuvattavia kohteita. Taito sekin :D
  Tykkään samoilla pitkin ja poikin ja kuvailla ja sitten kun niitä saa tänne esillekin!

  VastaaPoista

Kiitos :)