maanantai 8. lokakuuta 2012

Talvipuutarha

Hah, kaiken muun synkistelyn lisäksi sairastuin eilen flunssaan. Niinpä tässä vieläkin synkistellään, mutta nyt sängynpohjalla, tosin sopivasti vapaapäivänä!
Keittiössä sentään ei tosiaankaan synkistellä vaan sieltä voi satunnainen ohikulkija bongata meiltä hirveän violetin kasvivalon loiston.


Siellä se paprika kylpee säteilyssä ja epätoivoisesti yritän pitää sitä hengissä ja josko noista tulisi niitä punaisia paprikoitakin joskus.


Isoin paprika on ihan sellaisen kaupassa myytävän kokoinen, mutta loput kolme aika minikokoa. Toisaalta aika hyvin kun hirmuinen kirva-invaasio oli paprikoissa koko kesän ja en minä niitä muutenkaan hirveästi hoivannut. Ehkäpä juuri siksi tämä kasvihuoneen ylähyllylle unohtunut yksilö päätti rueta kukoistamaan. Ihan kaunis huonekasvinakin tuo näyttää olevan. Toinen ei niin onnistunut yksilö (tuuhea ja korkea, mutta ilman hedelmiä) majailee olkkarin ikkunalaudalla.


Krassi kasvaa urakalla jo muutaman päivän jälkeen. Rucolakin nousi jo hennolle taimelle. Muut taimetettavat odottavat vielä vuoroaan.

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)