maanantai 1. lokakuuta 2012

Tza Tzaa

da, da, daa...

Huh, huomenna töihin ja heti lääketentin kimppuun, omg!
Eilen kävin rämpimässä koti-kodin vieressä olevalla pururadalla, jossa oli vedetty jollain telaketjutsydeemillä ja liejua koko reitti (myöhemmin sain tietää, että reitti on remontissa ja saa mm. valot ja lisää leveyttä). No tulipahan testattua gore-tex lenkkareiden vedenpito, sillä vaikka olin nilkkaa myöten liejussa, niin eivät jalat kastuneet. Koira nautti rapareitistä kun sai olla irti (ei ollut vaaraa muista lenkkeiljöistä, jotka varmaan tiesivät reitin surkean kunnon...) ja veti kunnon vauhtia edes takas koko matkan.

upload

Tottelevaisena kaverina kuitenki poseerasi kameralle malttamattomana odottaen -vapaa komentoa.

Tänään tuli ihme inspiraatiolla laitettua parveketta talviteloille. Lisäksi laitoin kokeellista talvikasvatettavaa sisälle kasvamaan ja myöhemmin laitan lisää. Aikeissa kokeilla rucolan, krassin, salaatin (tuskin onnistuu...) ja mm. herneen ja auringonkukan versojen kasvatusta.

Kaksi paprikaa nostin myös sisälle, ne kun saattaisivat talvehtia sisällä jos hyvä tuuri käy. Toisessa paprikassa möllöttää jopa 4 paprikan raakiletta odottaen kypsymistä. Paprikat piti vain taas käsitellä kirvoista vapaaksi, sillä ne on oikeasti hirveitä kirva-magneetteja!

Illan lopuksi Zumbaa, aloitellaan tää liikunta tälleen rennosti ;D Tosin tuntui ihan hirveän vetämättömältä koko tunnin ajan. Räjähtävyyttä ja energisyyttä ei kertakaikkiaan ollut. Paskat lääkkeet ;( No onneksi tilanne taas pikkuhiljaa helpottuu. Rehellisyyden nimissä on kuitenkin todella ärsyttävää aloittaa taas melkein alusta. Onneksi tämän pitäisi olla viimeinen lääkenosto ja tällä annostuksella pitäisi kasvaimen pysyä kurissa tai jopa hävitä!

Sitä siis odotellessa :)

Ja silti olin siellä Zumba-tunnilla miljoona kertaa onnellisempi kuin sohvannurkkaa kuluttaessa!

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)