keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Fysioterapia

Vihdoin sain ajan (aikaiseksi) fysioterapeutille. Lähinnähän tuo oli kartoitusta koko käynti, mutta ainakin nyt on selvää mistä selän osalta kiikastaa ja mitä parhainta niin nyt on jokin alku mistä tätä vyyhtiä lähteä purkamaan. Faktahan on se, että osa krempoista on sidekudostasolla, joihin kasvaimen aiheuttamat hormonimuutokset vaikuttaa eli osa kivuista tulee sieltä. Mutta on siinä selässäkin tekemistä niin reippaasti, että eiköhän sen osittain kuntoon saaminen vaikuta vähän tuonne jalkoihinkin. Ainakin nyt tuntuisi hyvältä tuon fyssarin suhteen, sillä on pitkän linjan ammattilainen, pilatestaustaa yms. yms.

Mut siellähän sitä selässä ainakin yks yliliikkuva selkänivel, oiennut rintaranka (siis ihan suora), huono lihastasapaino (siis toisella puolella enempi kuin toisella), pari kohonnutta nikamaa T1-2, helkkaristi lihasjännitystä, kireyttä ja jumeja. Nii ja lankku alaselkäranka. Et joo haasteellinen ranka kuulemma, ei ihme et sattuu...

Muutamia harjoituksia sain tehtäväksi ja asento-ohjeita töitä varten. Esim. olen korjannut ryhtiä juuri väärin ja se on vain pahentanut tilannetta. Huomenna etsiin jotain luontaista taikalääkettä. MSM?

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)