sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Sleep as android

Mies bongasi Androidille nukkumisen seuraamissovelluksen ja sitä saa jopa käyttää 14vrk kokeiluna ilmaiseksi!


Kuvat via http://android.appstorm.net
Ja oma viime öinen pylpyrä kertoo kyllä omaa faktaansa vaikka aika arpomistahan tuo sovelluksen data on. Mutta aikalailla samoissa fiiliksissä sovelluksen kanssa mennään. Yöltä löytyi yksi pidempi hiljainen jakso = syvä uni?, muut aikamoista sahalaitaa. Ja aamullahan tuntui lähes siltä ettei ollut taas nukkunutkaan.
Androideissa on jo valmiiksi hyvä herätyskello, mutta ei sellaista joka tutkisi nukkumistasi. Tämä sovellus on fiksu härpäke, joka nauhoittaa nukkumisesi ja piirtää liikkumisesi ja ääntelysi perusteella unikäyrän. Sovellus myös yrittää herättää kun olet pirteimmilläsi ja nauhoittaa myös halutessa yölliset ääntelyt. Sovellukselle annetaan optimiunimääräsi, jonka avulla se laskee kertyneet univelat tai plussatunnit. Herätyskellossa on älyttömästi vaihtoehtoja, kuten peruskellosta tutut torkun pituudet, mutta voit määrittää myös äänenvoimakkuuden kasvamisen nopeuden ja jopa torkkujen maksimimäärän. (lainaus: rollemaa)
Unettomuus ja työ pitävät kiireisenä ja väsyneenä. Onneksi edes käsitöiden kanssa jaksaa rentoutua toisaalta käsityöt ovat hyvää puuhaa alkuillalle kun pitäisi pysytellä hereillä ja hirveä väsymys valtaa.

Fysioterapiakäynnit tuntuvat auttavan selkäongelmissa ja MSM tuntuisi tepsivän jalkavaivoihin... toisaalta juoksemista tai jumppaa en ole vielä yrittänyt, mutta ainakin työpäivät sujuvat jalkojen päällä ilman hirveätä tuskaa.

iive

2 kommenttia:

 1. Onpa mielenkiintoinen sovellus! Reagoikohan tuo myös kanssanukkujan liikkeisiin, huomasitko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko että hirveästi reagoi, sillä ei piirtänyt käyrää kun testasin heilumalla toisella puolella sänkyä. Ehkä silloin kun mies yöllä sänkyyn könyää nukkumaan, niin sen varmaan sinne "reagoi", mutta yleensä minäkin siihen herään ja heilun sitten siinä eli ....
   Mutta ihan mielenkiintoinen sovellus on ja aion kyllä koko ilmaisajan testata tuota joka yö.

   Poista

Kiitos :)