perjantai 11. tammikuuta 2013

Free!

Mä oon niin vapaalla!
Joo, siis eilen pilates aamulla, reippailua muksun kanssa pihalla hetki ja illalla salitreeni yläkropalle. Ensimmäistä kertaa oli testissä fysioterapeutin tekemä saliohjelma käsille ja ylävartalolle. Aiemmin ongelmanani on ollut jumiutuvat epäkkäät ja treenin jälkeinen migreenikohtaus. Ja fyssarin ohjeiden jälkeen näitä ei tullut! Ah, ihanaa! Kävimme siis fysioterapeutin vastaanotolla läpi tuon ohjelman ihan kohta kohdalta huomioiden rangan asettamat haasteet ja kuinka heikkoja kohtia voi tukea mm. keskivartalon hallinnan avulla niin että vältettäisiin nuo epämiellyttävät jälkiseuraukset treenistä.

Tänään tilalla polttelevaa treenikipua, ei pahaa, sillä ilmeisesti osasin ottaa tarpeeksi rauhallisesti.
Ihan kivasti sitä tuli verryteltyä tuolla pulkkamäessä, joten ei sitä ihan tänään ole pelkästään laiskoteltu ja

iltapalaksi tätä herkkua NAM!Pannari omenasoseella.
 

Pannari by S
 
Ja hei vaan 94kcal per slaissi. Itse jaksoin syödä kaksi. Juuri passeli iltapalaksi.

Huomioiden noihin aineisiin niin Spelttijauho oli oikeasti SunSpeltin spelt-täysjyvämannaa (samat speksit) ja tuo vehnäjauho oli ihan turhaa tuolla. Olis voinut korvata vehnäjauhon ihan hyvin speltmannalla tai grahamjauhoilla. Ja käy tähän varmasti tuo speltjauhokin.
Tämä annos on tehty pyöreään piirakkavuokaan, jossa oli öljytty leivinpaperi (eli siis ohjeen öljy menee paperiin ei taikinaan) jos nyt tätä joku haluaa kokeilla.

Nyt Voice of Finlandin pariin ja venyttelemään jumit hus pois!

iive

ps. Ihanaa viikonloppua kaikille ja tervetuloa uusille lukijoille :) Itse vietän viikonlopun töissä, mutta kuten sanottu kohta alka lomalomalomaloma. Ai siis niin oonko muistanut sanoa, että mulla muuten ihan kohta alkaa loma?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)