torstai 10. tammikuuta 2013

Good Morning Pilates!

HUI!
Eilen epäilin hieman jaksamistani lähteä pilatestunnille aikaisin ja vapaapäivänä ja vieläpä yövuorojen jälkeisenä vapaapäivänä. Sitten kävikin niin, että nukahdin illalla sohvalle ennen C.S.In loppua. Eli nukkumista tuli ti-ke välisen valvotun yön jälkeen klo 9-15.30 ja 21.45-07. Mitäs noista nyt yhteensä tulee... hmm... 15h ja 45min :D Voin sanoa ettei aamulla hirveästi väsyttänyt.

Pilates tuntui nyt aivan erilaiselta kuin edellisellä kerralla, silloin vuonna 2010, jolloin olin juuri aloittanut laihduttamisen. Silloin se oli hankalaa, vaikeaa, epämiellyttävää ja kaikkea mahdollista. Painoa oli ~15kg nykyistä hetkeä enemmän, enkä ollut kerennyt vielä kovinkaan paljoa harrastaa minkäänlaista liikuntaa. Oman kehon tunteminen oli aivan olematonta, koordinaatiosta puhumattakaan.

via weheartit
Nyt lantionpohjan tuki oli edes auttavasti koko tunnin ja sisään sekä uloshengitykset onnistuivat ilman pahempia sekoiluja. Liikkeetkin sujuivat suurinpiirtein ilman suurempaa tuskaa, kaikki muut paitsi lankku, jossa tehtiin aivan törkeän tuskallista liikettä. Vähän niin kuin lankkuasennosta liukuminen suoraan alaspäin katsovaan koira-asentoon.

via wehearrtit
 Lankku on kyllä jotain aivan järkyttävää, mutta ehkäpä sekin joskus onnistuu ihan mukavasti.

via weheartit

Vai mites ois?

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)