keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Luistelua

Ja nyt voi ilokseni todeta, että luistelu tapahtui ihan jäällä eikä vaikkapa ruokavaliossa ;) Edellisen kerran onkin luistimet olleet jalassa vuonna 2001! Lintunenkin oli luistelemassa, nyt toista kertaa elämässään ja hienosti sujuu <3

Yövuorot on lusittu ja nyt on edessä parin päivän vapaat. Sen jälkeen kuuden päivän työputki, jonka jälkeen koittaa puolentoista viikon talviloma!

via weheartit
Eilen ei tullut liikunnan saralla mitään ihmeitä tehtyä, ne on nuo yövuorojen välipäivät sellaisia. Töissä venyttelin hommien välissä useaankin otteeseen ja fysioterapeutin venyttelyohjeiden jälkeen on jopa pientä edistymistä on huomattavissa. Ja aamulla odottaisi pilates-tunti klo 07.45! Ugh, kuinkahan mie saan persukseni sinne raahattua?

Illalla on salilla vielä lapsiparkki varattuna, joten salitreeni tai kahvakuulan tekniikkatunti odottaa... Saas nähdä mistä sitä itsensä löytää.

Kotonakin projekti selkiyttäminen jatkuu. Ruokavalio on karsittu ja kursittu mukavan raikkaaksi ja tehokkaaksi (=terveelliseksi), liikuntaa alkaa kivasti palailla päivärytmiin mukaan ja tämä meidän koti on koko ajan projektin alla kuinka saisin kaaosta vähän hallintaan. Elinympäristön kaaos nimittäin ahdistaa mua valtavasti ja kuten niin monella muullakin niin meilläkin on liian pienet neliöt kaikkeen tarvittavaan. Niinpä yritän saada kaiken muun terveysprojektin lisäksi saada hallintaan tätä elinympäristöäkin niin jäisi energiaa muuhunkin kuin tuskailemiseen.

via weheartit
Kovasti odotan kevätauringon esille tuloa, ei sitä vaan yksikään kirkasvalolamppu korvaa millään!

via weheartit

iive

2 kommenttia:

 1. Voi että, luistelu. :D Pari talvea sitten ostin luistimet, kävinköhän ehkä kerran tai kaksi luistelemassa, ja nyt en tiedä yhtään missä luistimeni ovat. Onni ja autuus kyllä aukeni silloin, kun tajusin, että voin luistella hokkareilla kaunoluistinten sijaan. Pitäisiköhän käydä kokeilemassa pysynkö vielä pystyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luistelu on ihan kivaa, vaikka niillä kaunareillakin :D
   Meillä on vähän pakko opetella taas luistelemaan, sillä se on taito jonka haluan lapseni oppivan vaikka en luistelukentällä enää niin viihdykään. Toista oli kakarana kun leikittiin taitoluistelijoita varpaat jäässä tunnista toiseen!

   Poista

Kiitos :)