tiistai 15. tammikuuta 2013

Ruokakokeiluja ja jumitusta

Tämä päivä ei mennytkään ihan putkeen, sillä jo aamulla heräsin aivan kaameaan lapajumiin. Raahauduin töihin, tein hommat ja pyysin lähteä kotiin niin kauan kuin pystyin ajamaan autolla. Kotona kaksi Burana capsia ja sirdaludia. Sänkyyn, tennispallo lavan alle ja taju pois.
Ihan töttörööhän sitä sitten koko ilta on oltu ja hiihtolenkki jäi haaveeksi.

Illalla koitin kokkailla riisifruttia, kummallisuutta johon jostain syystä tykästyin ennen joulua. Kaupallisessa riisifrutissa kun vaan on turhan paljon kaikkea äklöä kuten sokeria ja rasvaa.


Yhteen omatekoiseen riisifrutti annokseen tuli
kaloreita 120kcal (ilman "hilloa") (kaupan versiossa 227kcal hillolla), syötiin nyt tuon kanssa soseutettua sokeroimatonta mansikkaa.
Proteiinia yhteen annokseen tuli 7,2g (kaupan versiossa 5,25g)
ja rasvaa tuli 0,7g (kaupan versiossa 7g)

Täytyy myöntää, että mössö oli parempaa ilman proteiinilisää, tässä tapauksessa maustamatonta pro feel jogurttirahkaa, joten ensi kerralla mietin kahdesti otanko proteiinit nyt tästä vai jostain muualta.

Salilta nappasin eilen matkaan pussillisen Fastin suklaa Pudding-proteiinijauhetta kun siinä nyt oli ihan törkeän hyvä tarjous. Mannisen puddingia olen himoinnut, mutta koskaan en ole sitä sitten saanut aikaiseksi tilata tai käydä erikoisliikkeestä ostamassa.


Luin ennen ostopäätöstä vähän nettijuttuja ja aika ristiriitaiset oli mielipiteet. Hirveetä kuraa tai kehuja sai osakseen.
Eilen pistin annoksen tuota kuitenkin tekeytymään. Vinkkien mukaan lisäsin matkaan Van Houtenia n.1tl (olisi voinut laittaa enemmänkin) ja sekoitin mössön sauvasekoittimella. Lopuksi kannelliseen purkkiin jääkaappiin tekeytymään.
Eilen maistelin pienen lusikallisen muutaman tunnin tekeytymisen jälkeen ja se oli ihan hirveän makuista!

Tänään oli ihan eri meiningit ja kun annokseen lisäsi hieman mansikkasosetta matkaan niin olipas hyvää! Otan tätä huomenna töihin matkaan ja kokeilen kevyen vaniljakastikkeen kanssa. Veikkaan että on aika nannaa :) (Sivuilla on kyllä sitten maininta että nautittava 12h jälkeen tekemisestä).

Eli tästä on siis kyse


iive

2 kommenttia:

  1. Näin tota joku päivä Lidlissä (hinta jotain 28 eur), mutta en ostanut kun olen kanssa lukenut näitä ihan karmeeta -kommentteja :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, meillä oli cittarissa 29e ja sillä hinnalla en kyllä ostaisi. Taidan tuon yhden pussin syödä ja sitten riittää puddingit. Ihan kelpo tavaraa sillä esittelyhinnalla millä sain, mutta veikkaan että jatkossa en tule ostamaan.

      Poista

Kiitos :)