perjantai 4. tammikuuta 2013

Sydämeen muuttanut kevät

Tänään (huonoista yöunista huolimatta) sydämeeni on muuttanut kevät ja olo tuntuu aivan erilaiselta kuin vielä muutama päivä sitten!


Eikä tänään ollut edes mitenkään keväinen päivä.

Silti on onni olla tässä ja nyt ja suunnitella tulevaa.

Kevät muuttaa kotiinkin kun järjestelin vähän paikkoja ja Plantagenin viherkasvialesta ostin heräteostoksena Kultapalmun! Samalla muutkin viherkasvit saivat jo vähän kevätelvytystä. Ja vaikka sisustusjutut ei niin tänne blogiin kuulukaan niin... jotenkin haluaisin vähän karsia tätä tavarapaljoutta mikä kotona pyörii. Tai sitten vaan on tuota rojua jotenkin järjestettävä taas parempaan järjestykseen.


Siltikin kaiken sisustusinnon keskellä nyt tosiaankin raahasin itseni sinne hiihtoladulle lapsen kanssa. Niin monta päivää olin jo luvannut, että mennään hiihtämään. Kovinkaan vauhdikasta meno ei ollut, 45min ja n.200m (no ehkä vähän enempi, vaikea tuollaista ympyrälatua arvioida)! Ziljoona kaatumista 100metrin matkalla, mutta 100m päästiin kaatumatta yhtäsoittoa! Aika hyvin natiaiselta, joka on hiihtänyt aivan nanovähän viime talvena.
Mutta kyllä se vaan itselle oli kuntoilua kun jatkuvasti nostit hysteerisenä kikattelevaa penskaa sieltä lumihangesta ylös :D

Ja hei, kohtahan pääsee istuttamaan jo siemeniäkin! Syksyllä ei oikein versotus onnistunut, mutta nyt alkaa aika olla sopiva auringonkukan ja herneen versoille, sekä krassille. Saa salaatteihinkin kevään makua.

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)