torstai 31. tammikuuta 2013

Vapaapäivä jolloin voi

tehdä ihan mitä vaan! Vaikka jorista typeriä netissä :D

Aamulla kello herätti pilatestunnille. Kyllä silloin mietitytti, että lähdenkö vai käännänkö kylkeä? Lähdin kummiskin ja niin kuin yleensä, ei kaduttanut.

Jotenkin ihmeesti on ollut kovin toimelias päivä, ei ole huvittanut olla jouten tai katsoa telkkaria. Netissäkään ei ole ollut mitään luettavaa. Niinpä onkin ollut aikaa touhuta vaikka sun mitä.

Eilen hankin kotiin uusia viherkasveja Prisman viherkasvi-alesta parantamaan huoneilmaa ja piristämään. Jo tovin olen kaipaillut vanhoja perinteisiä kasveja kuten juoruja ja rönsyliljaa, sillä ne ovat erittäin tehokkaita huoneilman puhdistajia, mutta kellään ei ollut tarjota pistokkaita. Nyt kuitenkin kaupasta löytyi kahta erilaista juorua ja rönsylilja. Hieman aiemminhan hankin jo kultapalmun, jolla myös on huoneilmaa kosteuttava ja puhdistava vaikutus.
Nyt Lintunenkin sai omaan huoneeseensa "kukan" kun tein yhdelle juorulle kolmesta kangassuikaleesta amppelin.


Istutin myös vihdoin ja viimein herneitä, auringonkukansiemeniä, krassia ja vihannesportulakkaa versomaan, niin saa tuoretta salaattien sekaan. Mies katsoi taas huokaisten kun keittiön taso alkaa pikkuhiljaa täyttyä multakipposista (ja on meillä niitä jääkaapissakin kun yritän juurruttaa kukkasipuleita). Lisäksi annoin miehelle tehtäväksi viimeinkin etsiä ulkomailta kunnon kasvilampun kun ne ovat siellä huomattavasti halvempia.

Vielä odottaisi kävelyreissu salille, treeni ja rentouttava suihku <3 Siivosin tänään makuuhuoneenkin ja vaihdoin lakanat. Pääsee puhtaisiin lakanoihin nukkumaan suihkunraikkaana <3
Kovasti pohdin, että ilmottautuisiko aamu spinnuun? Jaksaisko? En ole ollut spinnussa i k u i s u u k s i i n !

iive


2 kommenttia:

  1. Oi herneenversot, pitääkin laittaa tulemaan! Tulee kevääntuntua kun vihertää ikkunalla :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan myös auringonkukanversoja. Ovat ihanan pähkinäisen makuisia ja raikkaita!

      Poista

Kiitos :)