torstai 3. tammikuuta 2013

Yrittää yrittää!

Huh!
Koko päivä kivoja juttuja takana mm. fysioterapiaa, ompelua, shoppailua ja perheen kanssa seikkailua ;) Tiskiallas pursuu, mutta tänään sen unohdan ja uppoudun uusimman Vares leffan pariin.

Fyssari siirtyi tänään käsittelemään alarangan ongelmia ja sain uusia harjoituksia tehtäväksi sekä täsmäopastukset jumissa oleville lihaksille. Ihan huippu pätevä tyyppi tuo Muuratkunnon Minna! En olis ikinä uskonut, että tuo mun selkäni voisi olla jo nyt näin kivuton.

Työnantaja oli muistanut meitä taas ihanasti jouluna lahjakortilla Intersporttiin. Kovasti mä koitan päästä taas juoksemaan kun ostin lahjakortilla juoksuun tarkoitetut liivit ja sukat.


www.shockabsorber.fi 

http://www.kuntopiste.com/tuotteet.html?id=23/295
AirConditionin Channel ilmanvirtausjärjestelmä, AirFlow nilkkapehmusteet, X-Cross ristituki suojaamassa herkkää nilkan aluetta, itsesäätyvä joustoneulos ja kantapään suoja vähentämässä kitkaa ja rakkoontumisen vaaraa. Sukassa käytetty SilverNODOR hopealanka vähentää todistetusti mikrobien ja bakteerien kasvua. http://www.kuntopiste.com/tuotteet.html?id=23/295
Näillähän pitäis jo suurinpiirtein lentää?

Vielä jäi rahaa hiihtohanskoihinkin, mutta oli kyllä elämäni kalleimmat sukat... ihan kivalta kyllä tuntuu jalassa, mutta ei tosiaan jokapäiväiseen käytöön tuolla hinnalla :D

iive

2 kommenttia:

  1. Olipas mukava (ja hyödyllinen) lahja työnantajalta. Ja ihana kuulla, että fysioterapia toimii. Ihanaa vuoden alkua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu :) Viime vuonna ostin tuolla lahjakortilla kunnon kuoritakin, joka olikin viimetalven pakkasille tarpeen. Ja nyt tuli vielä extra liikuntasetelit pikkujoulujen tilalle. Me so like! Sillä nivaskalla maksaa aika pitkän ajan mm. kuntosalimaksuja tms.

      Poista

Kiitos :)