tiistai 5. helmikuuta 2013

Aamujumpan tuskaa

Jo toinen aamujumppa tällä viikolla. Eilen oli Kuntojumppa, jossa tunsin itseni teiniksi, sillä muut jumppajat olivat paljon vanhempia. Se ei tosin vauhdissa tai tehoissa tuntunut miltään, välillä tuntui että kuukahdan siihen paikkaan ja takarivin harmaantunut herrasmies senkun jumppaa vaan ja hymyileekin vielä! Ehdottoman hyvä jumppa joka tapauksessa kun nyt on nähty se ettei minusta sinne aamusalille ole menijäksi.

Tänään oli vuorossa Body-nimellä kulkeva tunti. Ja jos eilen jo ahdisti niin kyllä tänään oli välillä liikunnan riemu aika kaukana ja tilalla pelkkää tuskaa. No pääasia on se, että tuskasta huolimatta lopputulos tekee pelkkää hyvää. Sykkeet painoi aerobisella osuudella yli 170 ja eilisen kyykyistä tukossa olevat reidet huusivat armoa. Viime viikon ihme askelkyykky epätasaisuus oli kylläkin hävinnyt ja molemmat puolet tuntuivat taas normaalilta, liekkö sitten ollut jokin hermotus jumissa tms.

Ja nyt kohti iltavuoroa, se onkin jo neljäs putkeen :( Onneksi huomenna vaihtuu aamuvuoroksi, tosin huomenaamulla väsyttää kun iltavuoron jälkeen ei uni tule tarpeeksi ajoissa. Mutta se huomioiden onkin huomenna sitten rennompi ilta tiedossa perheen kanssa <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)