torstai 21. helmikuuta 2013

Hyötyliikunnan voima

Entisaikaan ihmiset eivät juuri istuneet. Tai niin meille ainakin kerrotaan. Silloin ihmiset olivat sitkeitä ja jaksoivat. Hyvinvoinnista nyt en niin tiedä.

Hyötyliikunnan merkitystä ei kuitenkaan voi nykyaikana väheksyä, sillä jokainen istumaton minuutti on plussaa! Meistä tuli tänään autottomia kaupankävijöitä kun paikallinen K-Supermarket avasi ovensa uudessa kauppakeskuksessa. Meiltä matkaa tuonne on noin kilometri ja kun pistetään parisataa metriä lisää niin ollaankin kuntosalin ovella. Kivaa!

Kuva:yle.fi

Ei enää automatkoja Prismaan tai Citymarkettiin Jyväskylän puolelle. Jätetään ne kaupparahat tähän omaan kuntaan kiitos ja tuetaan paikallisia yrittäjiä! Samalla säästyy bensat, rahaa (ei niin paljon heräteostoksia) ja yllättävästi kyllä myös aikaa kun ajomatkaan ja kävelymatkaan menee kuitenkin se sama aika. Perillä kun ei vain tarvitse harppoa jättimäisessä hypermarketissa vaan kaikki tarvittava on juuri siinä lähellä.

Hiki tuli kyllä tuolla matkalla. Varsinkin kun paluumatka on pelkkää ylämäkeä. Ja ei, en tosiaankaan vetänyt lasta kyydissä koko matkaa. Ihan sai itse kävellä :)

Tänään hyötykilometrejä tulee noin 4km kun tuon kauppareissun lisäksi reippailemme illalla salille ja takaisin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)