lauantai 9. helmikuuta 2013

Matkustamisen sietämätön vaikeus

Sunnuntaina alkavat yövuorot ja niiden jälkeen suuntaamme taas kohti Joensuuta muutamaksi päiväksi.

Ja nyt minulla on ihan kaksikin ongelmaa :( Ihan vain siksi, että treenit tuntuvat sujuvan mukavasti ja vaa'an lukemat alkavat näyttää aika mukavilta. Ei olisi kiva sabotoida tätä kaikkea edes sillä muutamalla päivällä.

Ongelma 1

Joensuun ravintolat tuntuvat tarjoavan kovinkin raskasta ruokaa eli hyvä ILTAruokapaikka olisi hakusessa, muuten päädymme ilmeisesti Rossoon, josta nyt ainakin jotain kevyttä on tarjolla. Lounaan aiomme kyllä nauttia ainakin kerran Hyve&Pahe-ravintolassa <3


Ongelma 2

Mitä tehdä?
Mennäkkö kerrankin rauhassa salitreeneihin? Minne?
Uimaan?
Hiihtämään?
Lenkille?
Kulttuuririentoihin?

Joensuussa ei ole tullut vierailtua ikuisuuksiin talviaikaan, joten ihan hukassa olen mitä tekisin. Kesäisin kun on paljon helpompi hengata pitkin joen rantoja ja mäntymetsiä.Nyt kaikki Joensuuta tuntevat laittaa mulle vinkkejä eiks joo! ;)ps. onnistuin sitten poistamaan myös uuden HeiaHeia-tilinikin poistaessani vanhaa, joten elkääpä ihmetelkö mahdollisia ihmeellisiä kaverikutsuja... teen koko rumban jossain vaiheessa uudelleen kun yritän luoda enemmän zen-mäistä suhdetta HeiaHeiaan näin puolen vuoden tauon jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Hih, ilmankos ei löytynyt heiaheiasta kutsua, vaikka spostissa sellainen oli. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu... jätin vanhan profiilin vielä auki, loin uuden gmail tunnuksilla, lähetin kaveripyynnöt uuteen tunnukseen ja sen jälkeen painoin vanhasta fb-tunnareilla tehdystä profiilista -poista tämä profiili-. Ja kas, se päätti sitten poistaa MOLEMMAT profiilit, vanhan ja uuden, nice!

      Poista

Kiitos :)