tiistai 19. helmikuuta 2013

Pelkkien kilojen merkitys?

Liikunnan vaikutus laihdutukseen on kuulemma olematon. Lopputulokseen se ei mielestäni ole.

Kuvien välissä kaksi vuotta. Paino suhteellisen sama, yllättävää! Eroa?
Vaikka paino on ollut näiden kahden vuoden aikana korkeampi ja matalampi. On liikunta kuulunut koko ajan matkaani ja tässä voin nähdä sen ettei se turhaa ole ollut! Nyt kohti vieläkin parempia tuloksia ja pienempiä vaakalukemia.

iive

ps. ja kummassakaan kuvassa ei plösötetä eikä vedetä vatsaa sisään. Ollaan vaan!

10 kommenttia:

 1. Ei ne kilot vaan ne muodot, tulosta on tullut!!! Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 2. Hieno muutos! Itse oon kans huomannut, että ei se paino välttämättä tipu vaikka vartalo muokkautuu paljon parempaan suuntaan.

  VastaaPoista
 3. Selkeä muutos. :)


  ----------------------------------------
  http://100kilonkeijukainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olin aivan järkyttynyt kun selasin vanhoja kuvia ja löysin tuon ekan kuvan. Järkytys ja yllätys tuli kyllä siitä, että paino oli noissa kahdessa kuvassa sama.

   Poista
 4. Miksi rääkätä salilla jos se ei maistu? Itsellä parhaiten toimii kävely/juoksu painonpudotuksessa. Myös ruuan laadulla on merkitystä. Vähemmän hiilareita, enemmän proteiinia.
  Sitäpaitsi kyllä nuo lihakset jo näkyy :)

  VastaaPoista
 5. No ei tokikaan kannata väkisin treenata. Itselleni sali treeni maistuu kuitenkin vallan mainiosti. Jokaisella on se oma juttunsa. Hyvä että sinä olet löytänyt omasi :)

  VastaaPoista
 6. Sullahan on tainnu olla vaikka mitä liikuntaa matkan varrella.. Mutta osaatko yhtään sanoa, että kumpaa ois ollu enemmän, salitreeniä vai aerobista? Vai kumpaakin melko tasapuolisesti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikalailla on tainnut olla eri lajeja tasapuolisesti. Lisäksihän tosi paljon mun liikunnasta on hyötyliikuntaa, puutarhatöitä, kävelyä, marjastusta/sienestystä.

   Tänään varmaan(toivottavasti) triplaantuu mun hyötyliikuntaosasto kun kilometrin päähän aukesi iso ruokakauppa. Eli ei enää autolla kauppaan vaan kävellen :D

   Poista

Kiitos :)