maanantai 25. helmikuuta 2013

Treenimotivaatio huipussaan!

Normaalisti kyllä treenimotivaatio on tällä hetkellä  t o d e l l a  kova, mutta juuri nyt tökkii ja pahasti. Ja syyllisenkin tiedän eli työ haittaa harrastuksia. Kolme kohtalaisen kovaa työ aamua (en ole tosiaankaan aamuihminen) takana ja tänään oli vieläpä saunottajan hommaa koko työpäivä. Hoitajan työ ei saunassa ole helpoimmasta päästä. Kuumuus vaivaa, on hiki ja työskentelyasennot ovat mitä eriskummallisimmat. Lisäpointsina vielä kaikki ihmisen eritteet siihen kaupan päälle niin...
No, oikeastaan siellä suihkun ja saunan puolella on ihan ok olla. Kaikista pahinta on se pukemisrumba kun kiskot nihkeälle iholle puhtaita vaatteita ja itse olet ihan hikimärkä. Lisäksi tässä hommassa ei tosiaankaan paljoa istuta vaan seistään ja kävellään ne järkyttävän epämukavat kumisaappaat jalassa koko päivän.

No, tämmöistä hoitajan arkea tällä kertaa ;) Oikeasti tykkään kyllä saunottajan hommasta, tänään oli ehkäpä pikkaisen liian kiire (alimiehitystä...), joten sen takia oli tavallista rankempaa.

Kotiin tullessa väsymys iski kuin tauti. 10min unet olkkarin matolla jalat sohvalle nostettuna piristivät hieman. Kivistävät jalat kieltäytyvät kuitenkin pukeutumasta treenikamppeisiin. Jostain sitä motivaatiota oli vaan nyt revittävä tai jäätävä kotiin.

Treenikassiin pakkautuikin mukaan pari isompaa pyyhettä. Kookos-suihkusaippuaa <3, shampoot, rasvat ja muut tykötarpeet. Taisi olla saunottaja itsekin saunan tarpeessa kun lämpöisen ihanan saunan ajattelu sai heti koivet syöksymään treenipöksyjen lahkeisiin.
Meidän salilla on ihana Harvian sauna (ja Harviahan on meidän Muuramen ykköstuote), siltikin yleensä käyn vain kotona suihkussa pikaisesti ja ryhdyn lapsen iltatouhuja tekemään. Nyt tämä äiti-ihminen ottaa vähän omaa aikaa, treenaa ja saunoo ihan rauhassa.

Kuva: kuntoriihi.fi

Ihanaa viikon alkua kaikille!

iive

2 kommenttia:

  1. Moikkis pitkästä aikaa! Aloitin uudelleen paremmalla motivaatiolla ja tulin lueskelemaan mitä sinulle kuuluu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että motivaatio on palannut :) ja tulit tänne kurkkimaan. Täälläkin ollaan taas pirteitä pitkästä aikaa!

      Poista

Kiitos :)