sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Treenipettymys

On aika tuskallista kun treeni ei tuota iloa.
Menet hyvillä mielin treeneihin, reippailet raittiissa ilmassa salille ja muutenkin fiilis on hyvä. Ja sitten siellä jumppatunnilla iskee totuus, että täähän on nyt suoraan sanottuna ihan paskaa. Ja se syy ei ole tunnin, eikä vetäjän vaan kun se syy on sinussa itsessäsi ja omassa kriittisyydessäsi.

Kun ei jaksa punnertaa sitä vaadittua settiä mitä tunnilla vedetään (ööö... milloinhan olisin viimeksi edes punnertanut, ihan tuosta noin vaan ajattelen kuitenkin että sen pitäisi onnistua) tai kun vieruskaverit (jotka käyvät pumpissa joka viikko ehkä montakin kertaa ja ovat muutenkin 100 x parempikuntoisempia kuin sinä itse) lataavat niitä painoja tsiljoona kertaa enemmän kuin sinä itse.
Niin miksi siitä kaikesta pitää ottaa itseensä ja pilata se liikkumisen ilo?

Ainoan positiivisen päätöslauselman minkä mustassa mielessäni kotiin tarpoessani keksin:
Enpähän ole ensi kerralla niin surkea. Jos olisin jättänyt menemättä, niin olisin.

iive

3 kommenttia:

 1. Oletan, että kävit pumpissa? Painot nousee pumpissa aika nopeasti kun vaan muistaa käydä säännöllisesti:) Itse olen aloittanut pumpit moneen kertaan mm. parin raskauden takia, aina vaan uudestaan:) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. "Älä vertaa itseäsi toisiin, sillä se on se hetki, kun alat menettää itsetuntoasi!"

  Sä olet just tuollaisena hyvä ja tulet joka treenillä vielä paremmaksi.
  Myös niillä hieman huonompina päivinä tehdyillä!! Et ainakaan luovuttanut ja annoit kaikkesi. Se riittää. Halaus.

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmat, Iiris ja Lindapien :D

  Harvoin enää tunnen alemmuutta ryhmäliikunnassa ja miten ihmeessä annoinkin sen käydä eilen niin? Ehkä eilen kaikki vain tuntui jostain syystä liian haastavalta, liian vaikealta, joten murskakritiikki itseään kohtaan pääsi valloilleen.

  Mutta tosiaankin, onneksi tämä tehty treeni oli silloisesta mielialasta huolimatta ainakin tehokas kun lihakset on nimittäin ihan "pikkuisen" kipiät :) Ensi kerralla vielä paremmin!

  VastaaPoista

Kiitos :)