maanantai 4. maaliskuuta 2013

Erilainen viikko tulossa :)

Viimeiset kolme salitreeniä ovat kulkeneet tykittämällä. Kaikissa liikkeissä on painoja saanut lisätä ja tekemisen meininki on ollut hyvä. Mitäpä sitten ajattelin tehdä? No minähän sitten ajattelin tämän viikon tehdäkin salitreenin sijaan hieman erilaista liikuntaa, nimittäin rentouttavaa ja voimistavaa joogaa ja käydä uimassa ainakin kolme kertaa! Ajattelin myös tutustua paikalliseen uimahalliin, sillä Jyväskylän AaltoAlvarin hinta uimisesta, 9e, on useammalle uintikerralle aika suolainen. Kerran on kuitenkin sinnekin ensi viikolla suunnattava Lintusen kanssa jos vaan hänen flunssansa hellittää (enkä minä tule kipeäksi).
Inkiväärijuomaa on juotu urakalla ja D-vitamiinia ja monivitamiineja on popsittu myös. En haluaisi sairastua :P


Liikuntalajeista ajattelin, että uinti ja jooga tukisivat toisiaan hyvin, näin niinkuin maalaisjärjellä ajateltuna. Toivotaan, että maalaisjärki on oikeassa. Tosin luennolla esim. kävi ilmi että esim. BodyPump vaikka onkin kestävyysvoimaharjoittelua ei olekaan kestävyysjuoksun paras kaveri, vaan se bestfriend onkin ihan kunnon perinteinen voimaharjoittelu!
Olisin halunnut pitää tällä viikolla mieluiten aerobisen viikon, mutta koska teen viikolla yövuoroja, ei se ole kovin hyvä idea. Enkä pääse oikein tunneillekaan työvuorojen vuoksi, joten koitetaan aerobista viikkoa joskus myöhemmin :)Ja hetken huumassa päätin varata itselleni tunnin HotYogaan ;D Huh huh! Saas nähdä kuinka siellä käy! Täytyy vähän varmaan harjoitella ennen sitä.

iive <3

4 kommenttia:

 1. Todella moni laji on hinnoiteltu niin että kun sitä harrastaa niin se on kohtuullisen hintaista. Sitten kun haluaisi liikkua eri tavalla, tehdä hieman sitä ja hieman tuota eli monipuolisesti niin hinta kohoaa pilviin.. Itse olen hankkinut uimahalliin (kunnan) vuosirannekkeen ja sen lisäksi tein kuntosali-sopparin. Ainakaan mun tulotasolla ei ole kauheesti varaa enää sitten lasketella tms. kausiharrastusta haaveilla.
  Onnittelut painojen nostamisesta! Siinä on aina juhlan ja editymisen makua suun täydeltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhut kyllä asiaa! Ei mullakaan ole kuin kuntosalisoppari, muita harrastellaan sitten varojen mukaan. Ja ihan yhtä hyvin voin uida siellä oman uimahallin altaassa ala 5e/kerta kuin hienossa aaltoalvarissa ala 9e/kerta. Sitten kun mennään nautiskelemaan niin on eri juttu :D

   Poista
 2. Ihanalta kuulostaa viikkosuunnitelmasi. :) Minulla oli viime viikolla lempeän liikunnan viikko, ja tuntui, että moni asia loksahti paikoilleen sekä mielessä että kehossa. Pitäisi useammin osata hiljentää tahtia. Lämpöjoogassa on varmasti huippua! En ole koskaan osallistunut, mutta notkean fiiliksen (ja punaisen naaman ;D) siellä vissiin tavoittaa helpommin kuin tavallisessa joogassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vähän jopa pelottaa toi hotyoga :D Meen ihan sellaiselle joogasalille sitä kokeilemaan. Mutta kivalta tuntuu tää viikko, kunhan flussa ei vaan yllätä!

   Poista

Kiitos :)