tiistai 26. maaliskuuta 2013

Lepoa Joensuussa

Flunssa alkaa viimein hellittää ihan oikeasti. Täytyy kyllä sanoa, että aivan hirveä tauti! Tämä on näkynyt myös työrintamalla kun hoidettavat ja hoitajakollegat sairastavat. Väsymys piinaa kaikkia ja jollain ihme boostilla on menty vain eteenpäin. Vasta nyt tajuaa sen, että kuinka rankkaa on ollut. Myös toveri Kuolema on tullut kohdattua ihan liian useaan otteeseen ja sen rajamailla on kuljettu ihan liian pitkään. Lintunenkin jo kotona huolestui:

"Äiti ethän sinä kuole sinne töihin kun siellä kaikki aina vaan kuolee?"

Työn vastapainoksi on harrastettu sisustusta kotona oikein raivopäänä. Kaikki on mennyt hyrskynmyrskyn. Jotenkin on täytynyt työn tuoma paine purkaa kotona, olen tarvinnut hyvin intensiivistä uppoutumista niin, ettei mitään muuta ole tarvinnut ajatella kuin maalin sävyjä, uusia verhoja tai hyllyn pituuksia.

Ja nyt siitäkin oli pakko ottaa lomaa.
Onneksi on miehen työmatkat, ihana äiti joka ottaa Lintusen hoiviinsa ja hotelli, jonka kylpyhuoneessa sattuikin olemaan amme <3


 Tänään lounasta yksin. Only Me, cake and IMAGE. Siis kakku sen lounaan jälkeen ;)

ps. en jaksanut onneksi syödä kokonaan.

Kakun syömisen jälkeen olikin aivan fantsua mennä housuostoksille. Kaikki housut joita kokeilin olivat liian isoja. Päätin etten osta housuja nyt vaan juuri ennen kesää, sillä tajusin ettei parin viikon flunssailu, liikkumattomuus ja ruokavalion retuperäisyys lihottanutkaan minua jättikokoiseksi, jonka täytyy palata taas FantasticSuperSizes-osastolle. Aion ostaa ennen kesää vieläkin pienemmät housut. Jotkut värikkäät. Vaikka keltaiset.
Huomenna menen uimaan, ihan rauhassa. Siihen kivaan Joensuun uimahalliin :)

iive

2 kommenttia:

 1. Mukavoo joensuu reissupäivää :) Täällä onkin säät parhaimmillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :)
   Säät oli mainiot ja hotellin sänky oli mitä mukavin nukkua :P Pikkasen väsytti joo...

   Poista

Kiitos :)