perjantai 26. huhtikuuta 2013

Omenapuu-maisemissa

Itse parannuttuani, sairastui Lintunen :(
Viikon pituinen kuumeilu loppui onneksi nyt viimein ja pääsimme hetkeksi ulkoilemaan. Kaksi kotipäivää kipeän lapsen kanssa (joka oli tietenkin ollut jo sen viikon pois hoidosta leikkikavereiden luota) saivat minut hyppimään seinille! Käytiin tsiigailemassa palstan tilannetta ja surkealtahan se näyttää, no luntahan nyt sentään ei enää ole.


Omenapuu"laakso" oli juuri kynitty eli kevätleikkuut puille oli tehty. Nappasin kasasta muutaman oksan jossa näkyi silmuja. Saas nähdä kuinka noille käy. Aika tuoreilta näytti leikkuupinnat että tuskinpa kauaa oli leikkuusta aikaa.


Appivanhempien toiveesta päädyin kuitenkin pitämään palstan samassa paikassa kuin aikaisempina vuosina ja onhan tuo miljöönä aivan mahtava!


Ja tuonne sitä sitten pitäisi mennä kuokkimaan... no onneksi kevätkyntö ei ole ihan noin muhkuraista, mutta alusta saa taas pakertaa. Siemenet on jo itämässä aikalailla hyvin. Herneet pitää vielä laittaa kasvamaan valmiiksi, mutta sen taidan tehdä hieman myöhemmin.

Kaikki energia on mennyt kotona aikamoiseen remonttiin. On tapetoitu ja maalattu, vaihdettu järjestystä ja luovuttu kamalasta määrästä tavaraa. Monen itseensä keskittymisvuoden jälkeen oli aika suunnata energiaa myös kodin ulkonäköön. Ja täytyy todeta, että hyvältä näyttää :)  Eipähän ole sairastellessa kulutettu aika hukkaan!

Tänään alkoi viikon loma ja sen puitteissa olisi oheinen lista teossa

ikkunoiden pesu
siemenien kylvö
keittiön pöydän maalaus
lipaston maalaus
makuuhuoneen seinän tapetointi
eteisen remontti loppuun
Lintusen huoneen remontti loppuun
parvekkeen kesäkuntoon laitto
kasvihuoneen siivous
2:den nojatuolin verhoilu
verhot parvekkeelle ja vaijerien pingoitus
tauluja, peilejä, hyllyjä ym. roinaa seinille
...
yleinen laiskottelu ja chillailu
Hop Lopissa käyminen
Kylpylässä lilluminen
että silleen.
 
iive

2 kommenttia:

Kiitos :)