sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Ajatuksia syömisestä

Pitkän tauon jälkeen palailin vähän tsekkailemaan kalorilaskentaa. Koitin ensin kalorilaskuria, mutta en saa siitä vain selvää... päädyin sitten taas Kiloklubiin. Mutta jos joku tietää netissä ja kännykässä toimivaa HYVÄÄ kalorinlaskuohjelmaa niin vinkkejä tänne jookos! Saa maksaa, mutta pitää olla suomenkielinen.

Parisen viikkoa kuitenkin olen kaloreita nyt laskenut ja päätynyt taas samaan lopputulokseen kuin aiemmin eli syön aivan liian vähän. Illalla kun ryhdyn laittamaan syömisiäni koneelle, huomaan että kalorivajetta on helposti 1000kcal kun sen pitäisi olla -400-500kcal. Tämähän on hyvä juttu jos herkkujakin syö mikä tietenkin deletoi vajeet, mutta herkuttomalla kaudella vajetta tulee ihan liikaa. Varsinkin kun ajatellaan sitä, että treenatakin pitäisi.

Muutaman päivän olen yrittänyt nyt syödä enemmän, mutta huonoin tuloksin. Ei vaan pysty syömään niin paljoa kerralla kuin pitäisi. Testiin lähtee nyt sitten tihennetty syöminen eli aamupala-välipala-lounas-välipala-päivällinen-välipala-iltapala! Jos ei näillä rupea kalorit menemään kohdilleen niin johan on ihme :D

iive

2 kommenttia:

 1. Mä itse käytän ruutuvihkoa. Aluksihan mulla oli kiloklubi myös, ja etsin myös kännyyn hyvää sovellusta. Mutta noi sovellukset laskee ne kalorit mun ja sun puolesta. Optimaalistahan ois oikeesti laskea ne itse jolloin kaloripitoisuudet oikeasti jää omaan mieleen, olen ajaetellut. Joten jos ruutuvihko ei tunnu kivalta niin kuins olis se kännyn muistiinpanot?

  Ja jos oikeesti löydät toimivan sovelluksen niin muista postata siitä kiitos! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä itselläkin on tiedossa vaikka mitkä kalorit, mutta en jaksa ynnäillä niitä yhteen päivän mittaan. Normaalistihan en edes laske kaloreita mitenkään/missään vaikka laihdutankin, mutta nyt huomasin että olen lipsunut tosissaan liian vähälle syömiselle, joten tsekkauksen paikka mihin sitä ruokaa voisi lisätä. Olis vaan kätsympää päivän mittaan laitella niitä kaloreita ylös johonkin palveluun.

   Tänään tosin töissä lasagnea ruokana. Ei tarvinnut liiallista kalorivajetta pelätä, ei :D

   Poista

Kiitos :)