sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Ihmeellinen elämä

Tänään kävin tsekkaamassa lähtöpainon sairastelukierteen jälkeen. Niin monta kahvileipää töissä ja suklaata kotona olin syönyt etten voinut oikein uskoa vaa'an lukemia. Toisaalta flunssasta huolimatta olin ollut suht aktiivinen. Töissä duunia painettu ja kotona remppaa. Vaaka näytti siis 70.4kg ja ennen sairastelua käytiin kuutoslukemissa.
Tämän viikon liikuntasaldo on kaksi lenkkiä ja kaksi salia, joista toinen tänään tiedossa. Kaikennäköistä muutakin mukavaa on tehtävä tänään viimeisenä lomapäivänä, kuten siivottava. On sitten kiva aloittaa työviikko kun on siistiä ja paikat ojennuksessa. Vettäkin sataa :(

Onneksi vesisadetta voi mennä karkuun puuhailemalla kotona. Välillä tehdä jokin ikävä homma (kuten pyykinpesu tai astianpesukoneen täyttö) ja välillä söpöstellä jotain kivaa, kuten leipoa tai laitella taimia tai kokata...

Eilen juuri ennen nukkumaanmenoa blogeja lukiessani  törmäsin Voikukkapellon blogissa leipäohjeeseen, jota oli pakko mennä testaamaan heti. Illan valmistelut veivät n.3min ja tänään sitten loput. Alkujaan tätä on tehnyt jokin muu bloggari, mutta en jaksa linkittää koko listaa läpi :) Kiitos kuitenkin hänelle joka reseptin kiertoon laittoi, kuka hän sitten onkaan!

Aamupäivällä leipominen vei varmaan hurjat 5 minuuttia ja sitten uuniin! RESEPTIN löydät Kädenvääntöä blogista, tosin löytyy se tuolta Voikukkapellostakin :) Ainoa erikoisvarustelu mitä tarvitset on kannellinen uunipata. Itse tein leivän kermansaven keramiikkavuuassa ja kattilankannella.

 Rucolat kasvaa huimaa vauhtia. Näitä taimia siis syödään jo. On ihan herkun makuisia!

Leivän tein karkeista sämpyläjauhoista ja lisäsin vielä auringonkukansiemeniä. Tämä on aivan superhyvää rapeaa leipää, mutta leivän tapaan kaloreita tietenkin löytyy.

Ruuaksi kevennettyä Pasta Carbonaraa. 322kcal/annos (tosin kuvassa ei kyllä ehkä ihan koko annos ole kun otin pienpuoleisesti... Tämän satsin jälkeen pitäisi kuitenkin riittää potkua salilla!

iive

3 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen leipäohje! Menee kokeiluun heti kesäkuussa eli vasta sitten, koska tuoretta leipää on jokseenkin hankalaa syödä kohtuudella. ;)

  Aurinkoa ja iloa tulevaan viikkoon! Olkoot sairastelut nyt sairasteltu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihanan näköinen leipä ja kiva ohje, jota voi muokata mieleisekseen.

   Poista
  2. Totta on, että kohtuutta... No meillä leivän onneksi minun kahta palaa lukuunottamatta tuhosi mies ja lapsi. Uusi leipä jo uunissa :)

   Aurinko näyttää paistelevan, toivon samaa sinulle :)

   Poista

Kiitos :)