sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Lehtisaaren lenkki

Äitienpäivä päättyi ihanasti kunnon juoksulenkillä. Jalat ovat antaneet käydä jo useammalla juoksulenkillä kunhan vain muistan juosta pehmeällä alustalla eli EI asfaltille ja koville hiekkateille :(
No onneksi lähistöllä on mahtavia maastoja kuten Muuratharju, jonka miinuksena on tosin kovat korkeuserot tai vaihtoehtona matalaprofiilisempi harjun päällä kulkevalla polulla tehtävä maastojuoksu, joka sekin on aika rankkaa.

Tänään muistin kuitenkin läheisen Lehtisaaren kuntopolun ja suuntasin sinne. Polku on vain 1,5km mittainen, mutta profiililtaan suht tasainen. Lenkkiä pystyy juoksemaan eri suuntiin, sekä lisäksi kahdeksikkoon. Hyvänä puolena on se, että juomapullon voi jättää autolle ja hörpätä aina ohimennessä. Tänään kävin juoksemassa intervalleja tuolla 4,8km verran eikä laisinkaan tullut tylsistynyt olo. Oikeastaan oli ensimmäistä kertaa mukava juosta intervalleja kun tiesi, että jos väsähtää, niin pääsee nopeasti kuitenkin pois eikä tarvitse montaa kilometriä kävellä metsästä pois ihmisten ilmoille niin kuin muilla mun lenkkipoluilla meinaa olla.

 Muutamia bongailuja matkan varrelta kuten helkkarin korkealla sillalla koikkelehtiva ihminen! (Tosin mä kyllä tiedän, että sillä on ihan tarkoituskin olla siellä, sillä siellä on viitos terrainin kohde)

 Junanvaunusta tai ratikasta tehty laiva?
Ainakin se näyttää siltä :)
Ihana <3

Muuten vaan yleismaisemaa lenkistä.

Lehtisaaren kuntopolku kulkee koko ajan aivan veden vieressä, joten siltäkin kantilta siellä oli aivan mielettömän mukava lenkkeillä. Lisäksi tähän myöhemmin kätevästi yhdistää pyöräilyn, sillä tuonne on pyörällä ihan kiva lenkki ajella.

Äitienpäivän syömiset ovat menneet ihan kivasti. Ihan vapaalla linjalla tosin, mutta ei mitään övereitä. Vähän kakkua ja sit hyvää ruokaa. Päivän taidan kyllä päättää palaseen jätskikakkua mitä jäi vielä jäljelle. Huomenna voiski keksiä jotain kivaa jumppaa kun on vapaapäivä :)

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)