maanantai 13. toukokuuta 2013

Rakas minusta on tullut pullukka

No joo, on tullut katsottua nyt nuo ohjelman kaikki jaksot netistä ja en voi kuin suuresti ihmetellä koko sarjaa ja sen ideaa. Toisaalta olishan se ollut kiva saada 10 000 euroa +15kg:n tiputtamisesta. Harmi vain kun siitä ei kukaan maksa mitään kun tuon määrän ja reilusti ylikin tiputtaa monen vuoden aikana. Ja rahaakin siihen palaa treenikamppeiden ja salimaksujen muodossa, ruuasta puhumattakaan.

Ärsytti aivan suunnattomasti ohjelmassa ollut sponsorointi Konjakkeineen ja herkkukaappeineen. Oikeasti onko teillä tuollaisia ylitsepursuavia herkkukaappeja? Ei minulla ainakaan koskaan ollut ts. ei päässyt kertymään kun söin makeat jo pois. Ihmettelin myös karppaus-linjaa ja ruokaohjeita, joita ei nyt kovinkaan paljoa katsojille valaistu. Esittelyssä puhuttiin ettei maitotuotteita käytettäisi, kuitenkin rahkaa siellä jossain jaksossa siltikin syötiin? Ihmettelin myös sitä miksi ihmeessä ruokaöljyä ei saisi käytää?

Ajattelen tätä nyt sellaisen henkilön kannalta, joka katsoo tätä ohjelmaa televisiosta ja hän on yhtälailla ylipainoinen kun ohjelmaan osallistujat, ahmimiskierteessä ja rapakunnossa, sekä ilman todellista tietämystä laihduttamisesta ja kuntoilusta (hei sehän oon minä kolme vuotta sitten!). Millaista mallia terveellisiin elämäntapoihin hän saa tästä ohjelmasta?

On outoa, että katsojille näytetään kaksi viikkoa huonoa treenaamista ja syömistä, joista syntyy jopa vammoja! Sen jälkeen valmentaja tule suoraan sanottuna v***lemaan kun ei se kotivalmentaja (joka on ihan tavallinen henkilö) osaakkaan näitä PT:n hommia täydellisesti. Loppua kohden vähän "parannetaan" (tai sitten ei) aivan kahjoilla liikunta ja ruoka-ohjeilla. Viimeiseksi pullukka pistetään hienon näköiseen hotelliin treenaamaan YKSIN!

Mitä ihmettä?

Sitten ollaan lähes yksinään ja päin hemmettiä laihdutettu 7vkossa se +15kg jee ja kaikki hurraa!

Seikka mitä en myöskään ymmärrä on se miksi tv-ohjelmaan leikataan vain kaikki vininä ja väninä-pätkät? Ei minua ainakaan henkilökohtaisesti yhtään tippaa motivoi katsella jonkun vinkumista tuntitolkulla! Miksi ihmeessä ohjelmaa katsova ylipainoinen lähtisi nyt heti samantien sinne lenkille tällaisen ohjelman jälkeen kun kaikki näytetään niin tuskallisen vaikeana?

En ymmärrä ohjelman aspektia laisinkaan. Millaisella tarkoitusperällä tätä ohjelmaa on lähdetty tekemään? Vai onko raha ollut se ainoa tarkoitus? Siltä hieman tuntuu. Sponsorit ovat reippaasti esillä ihan julkisesti ja piilomainontana. Vai syövätkö kaikki tarkoituksellisesti samoja sipsejä ja samoja karkkeja, joita hänellä nyt sattuu olemaan KILOkaupalla kaapissa.

Että eipä mulla muuta. Mie tässä ajattelin tänään syödä kasviksia, proteiinia ja hiilihydraatteja kun sinne treenaamaankin pitäisi olla vähän poweria jäljellä. Ja tähän ohjelmaan tuskin enää aikaani haaskaan. Kiitti ja hei :)

iive


8 kommenttia:

 1. Tämä on niin kauhea ohjelma! Vedetään ihmiset mitä ilmeisimmin ketoosille ja laitetaan treenaamaan hulluna, jotta tavoitetaan aivan älytön tavoite ja voitetaan rahaa. Töissä joudun asiakkaille selittämään, ettei tällä ole yhtään mitään tekemistä terveellisyyden ja painonhallinnan kanssa. Viihde on viihdettä, mutta tarviiko ihan kaikesta tehdä viihdettä? Varsinkin kun se viihde on ihan pähkähullua. Niin, ja olisi kiva tietää paljonko tuosta ohjelman ihmisten painonpudotuksesta on nyt jäljellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo median syöttämä terveellisyyskuva on kyllä joskus jokseenkin edesvastuutonta!

   Poista
 2. Joo, oon kanssa muutaman jakson kattonut ja miettinyt ihan samoja juttuja.. :D. PT:n otsarypyt hellittää, kun pullukka kertoo treenanneensa VIISI kertaa päivässä. KUKAAN ei treenaa viittä kertaa päivässä. Ei varmaan edes Usain Bolt.

  Oon lähinnä niin NIIN surullinen, kun hyvä formaatti on pilattu noin totaalisesti! Miten se on ees mahdollista..??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en osaa verrata että onko formaatti hyvä vai huono, mutta ohjelma on ainakin ihan susi!

   Poista
 3. Sama juttu, ihan pettyny koko ohjelmaan! (silti sitä katon :D) jutan superdieetit oli paljo parempi.. toi 7 viikon aikakin on kyllä ihan älytön.. ei sillä, jos oisin reilusti ylipainonen ni varmast voisin osallistuu, "helppoa" rahaa ois :D mut eihän tossa mitään opi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Superdietitkin oli aika radikaali, mutta huomattavasti parempi pidemmällä kestollaan yms. KYllähän SD:ssäkin odotettiin ihan karmeita laihdutustuloksia mm. 40kg puolessa vuodessa ja sit oltiin TOSI pettyneitä kun tyyppi olikin tiputtanut vaik 38kg. Ei mitään järkeä!

   Poista
 4. Mun mielestä koko formaatti on täysin älyvapaa, mutta nyt oli kyllä niin hyvä kuvaus ohjelmasta, että pitänee pari jaksoa väijyä itsekin :D Mutta totuuden nimissä olen yhden jakson katsonut ja siinä mieshenkilö pudotti (tottakai) tavoitellun painon (miten sekään olisi mahdollista että kaikki vai epäonnistuuko siinä joku?) ja mieleeni jäi lopun helpotus ja painon pudottajan kommentti, että "ihanaa, että on ohi ja joo aikoo jatkaa ja sitten: olikin jo kamala ikävä pizzaa"... Jee, just näin.

  Kyllä BL vaan on paras :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, ei, ei ;D Mun tekstin perusteella ei saa ehdottomasti tulla lisää katsojia tälle ohjelmalle!!!

   Mutta toisaalta pitsakin kuuluu siihen normi elämään, kuhan nyt ei jokapäivä.

   Yksi on tainnut epäonnistua tyyliin sadoilla grammoilla tms. :O

   BL on paras, mutta sekin kyllä ihan sairasta touhua. Siitä kyllä saa itselle motivaatiota mitä tästä ei kyllä saa :(

   Poista

Kiitos :)