lauantai 20. heinäkuuta 2013

Finntriathlon @ Joroinen 2013

Finntriathlon fiiliksissä :) Hieno tapahtuma on tullut ammoisten aikojen Teräsmieskisoista. Nyt sitä vasta tajuaa kuinka mieletön kisa tää on. Yli tuhat kovakuntoista kilpailijaa, jotka kaikki ovat jo voittajia kun pystyvät osallistumaan tuollaiseen kilpailuun!

Kisakatsomo meidän pihassa, hurraa huutoja, kannustuskylttejä ja kello :)


Liikuntapäiväkirjan Jaanabaa kannustettiin kaikki neljä kierrosta ja muitakin vähäsen ;) Monta tuntia tuli istuttua pihassa ja samalla neulottua.

iive

3 kommenttia:

 1. Joroisten kunnassa kasvaneena ja ensimmäiset 20v elämästäni viettäneenä on pakko tunnustaa että kertaakaan en kisoja ole nähnyt. Joskus teininä kyllä pyörittiin siellä urheilutalon kentällä ja täysi-ikäisenä myös olutteltassa, mutta se olennainen osuus on jäänyt ihan väliin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin olin ekaa kertaa muutenkin kuin iltariennoissa. Liikuntapäiväkirjan Jaanabaa kun on seurannut jo yli vuoden ajan, että mitenkä ihminen voikin treenata niin ilolla ja hartaasti niin pakkohan sen päämatkaa oli mennä katsoon ja kannustamaan :)

   Poista
 2. Oli kyllä ihan parasta, että olit kannustamassa. Ekalla kiepillä oikein odotin, että missähän kohtaa olet. Ja heti tunnistin! Kiitos. =)

  VastaaPoista

Kiitos :)