tiistai 23. heinäkuuta 2013

Powerslide

Sain kesän alussa eteiseen seisomaan Powerslide-luistimet. Ja tänään sain aikaiseksi lähteä ulkoiluttamaan niitä :D No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
Ensimmäinen pieni rundi sujui yllättävän hyvin, vaikka monot kyllä aika ikävästi painoivat, ihan samalla tavalla kuin normi luistimetkin :( Ehkä mulla on vain heikot jalat? Onneksi pronaatiotuetut pohjalliset sopi näihin kuin nakutettu!Opettelin vähän potkutekniikkaa ja jarruttamista, sauvojen kanssa näillä siis luistelen. Rullaluistelukokemusta mulla on muutamalta kerralta, mutta jos osaa luistella tai hiihtää niin osaa näköjään näilläkin auttavasti pysyä pystyssä kunhan välttää aluksi liian suuria korkeuseroja.


Päässä kypärä totta kai ja jos luistelu sujuu niin muitakin suojia on ostettava kun suuntaa yleisille teille luistelemaan.


Finntriathlonilta ostin kompressiosäärystimet ja netistä tilasin kinesioteippiä plantaarifaskiittiin. Toisessa jalassa on ihan metritavaraa teipattuna tämän ohjeen mukaan:Tällä hetkellä tuntu on, että tästä olisi hyötyä, erityisesti videon ohjeilla teipattuna. Ai miten niin mä olen epäitoivoinen ja yritän taas kerran päästä juoksulenkille?

iive

5 kommenttia:

 1. Noi säärystimet on hyvät! Ja käsittääkseni tosta teippauksesta on ollut apua yhden jos toisen vaivassa. =) hieno kypärä.

  VastaaPoista
 2. Säärystimet tuntuu testipäivän jäljiltä tosi hyviltä. Teen kävelytyötä ja ajattelin että nämä voisi olla jalassa töissäkin (sit pitää kyllä hankkia toinenkin pari...)? Olis mulla tukisukatkin, mutta ne on ikävän liukkaat ja jalka liukuu työkengissä vaikka olisi toinenkin sukka siinä päällä.
  Tiiä häntä onko näistä omista teippauksista mitään hyötyä, vois käydä fyssarilla kunnolla teippauttamassa niin tietäisi kunnolla miltä se tuntuu. Eipä tästä omasta teippailusta varmaan kuitenkaan mitään haittaakaan ole... ja hyvältä tuntuu jalat tänään luistelusta huolimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka.

   Ihan hyviä teippiohjeita nuo videot. Ite kanssa teippailin samaa vaivaa ensin ite, sit fyssari ja sit myös ite fyssarin ohjeen mukaan..

   Pirullinen vaiva!

   Poista
 3. Mulla tuo plantarifaskiitti pysyy kurissa kunhan en juokse. Kävelylenkit jalka kestää, mut teippaamista en olekaan kokeillut...

  VastaaPoista
 4. Sauvoista noi kumit pois, tai sitten semmoset joissa tulee se piikki läpi tuon kumin. Terävä piikki on ainut joka pelaa. Ja nuo renkaat väh. 7 baria ilmaa. Polvisuojat ja kyynnärsuojat alussa olis paikallaan.Se on aikas vaikee tuo jalkapohja kun sitä tukee ja teippaa, tahtoo luistimissa jalkoja särkeä. Minulla on kai samaa vaivaa, mutta luistimissa pitää olla ehdottomasti tuo keskikohta irti pohjallisesta, käytän kantalappu koroketta.
  Pappa

  VastaaPoista

Kiitos :)